All you need is Lush – Mijn Valentijn Favorieten

Brightmorningdew BEAUTY 6 Comments

All you need is love Lush deze valentijn! Nu is deze mierzoete zeepwinkel sowieso al een van mijn favorieten maar zodra ze thema-producten hebben ga ik helemaal los! Toen ik de info over de nieuwe collectie voor Valentijnsdag in mijn mailbox kreeg werd ik dan ook héél hebberig. Hierbij dus alvast een stille hint voor Robbert: dit wil ik hebben!

Zijn jullie ook zo’n fan van Lush?

Lovestruck bubblebar – €5,95

1

Wanneer je niet op de juiste woorden kunt komen, zijn emoji’s de bomb. Vooral als ze gevuld zijn met citroen en geranium. Verkruimel deze smiley onder de lopende kraan voor bergen vol
hartverwarmende bubbels in je bad, maar wees gewaarschuwd: van de frisse citrusgeur kun je wat emojioneel worden…

-LUSH

Hoe leuk is deze smiley bubble bar?! En dan zorgt hij dus ook nog eens voor een bad vol schuim! De prijs voor een keer badderen lijkt wat aan de hoge kant, maar ervaring leert dat je vaak meer dan één keer kunt doen met deze producten. Goedkoop wordt het echter nooit, maar Lush voelt voor mij dan ook echt als een klein beetje extra luxe!

 

 Unicorn Horn Bubble Bar – €5,95

2

Uit je liefde voor unicorns door je bad te vullen met glimmende, gekleurde bubbels met de geur van lavendel en neroli. Neroli zorgt ervoor dat het serotine-level (geluksstofje!) in je hersenen
stijgt. Kun jij lekker blijven dromen van schuimkastelen en mijmeren of eenhoorns nu wel of niet bestaan (natuurlijk bestaan ze). Magisch!

-LUSH

Of deze lekker ruikt zal me een worst wezen (vast wel, het is Lush), het ziet er gewoon alleen al super gezellig uit! Kom maar hier met dat verhoogde serotine-level… nu alleen nog even een bad kopen ;)!

Prince Charming Showercream – vanaf €8,50

3

Je zoektocht naar de ware eindigt hier. De sprookjesachtige combinatie van vers granaatappelsap en luxe grapefruitolie behandelen je huid zoals een prins dat ook zou doen en ze maken van deze shower cream een echte charmeur. De zoete marshmallow- met vanille-geur pakt je in en blijft voor altijd (of in elk geval bijzonder lang) bij je. Dit jaar heeft Prince Charming zichzelf zelfs overtroffen: hij is zelfconserverend dankzij de perfecte balans van ingrediënten.

-LUSH

Gelukkig heb je niet voor alle Lush spulletjes een bad nodig. Deze Prince Charming Showercream kun je gewoon onder de douche gebruiken. Hij klinkt lekker zoet en dat is precies hoe ik mijn Lush producten het liefste heb! Snel dus even aan dit flesje snuffelen als ik in de stad ben.

Niet jouw cup-of-tea? Hieronder vind je nog andere producten uit de valentijn collectie… Welke zou jij graag in jouw stash hebben?

Naamloos-2

Brightmorningdew

Comments 6

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Ik ben 1x bij een lus winkel geweest, ik kreeg net als bij Douglas bijv. last van de geuren, koppijn, maar het ziet er wel heel mooi uit, tot ik de prijzen zag… uhm… wist je dat je met 5 seconden weer buiten kunt staan? whahahaha

  x

 2. Oehh klinkt goed. Ik wil al weken even een fijne bubble bar halen, dat kon vroeger alleen als ik op vakantie was maar nu we een bad in huis hebben kan dat ook gewoon thuis 😉 De Valentijns lijn staat op mijn radar nu 😀

Laat mij weten wat jij vindt!