Bruidskapsels voor lang haar – Wat ga ik doen met mijn haar?

Nog maar 3 maanden en dan is het zo ver, ik ga trouwen! Deze week gaan we de uitnodigingen de deur uitdoen en dat betekent dat de grootste struikelblokken (planning, gastenlijst, locatie) voorbij zijn. Tijd voor de leuke dingen zoals de aankleding en mijn haar en make-up! Qua make-up ga ik lekker zelf aan de slag, ik vind het namelijk helemaal niet zo fijn als  een ander het doet en ik wil er ook graag als “mezelf” uitzien. Geen visagist dus. Maar mijn haar, ja daar moet wel wat van te maken zijn ;)!

Dus, wat wil ik dan als bruidskapsel?

 

Ik heb een hele bos haar die ik het liefst gewoon lekker los zou  dragen, maar dat is dan misschien wel weer heel gewoontjes. Ik ben daarom Pintrest opgedoken en ben op zoek gegaan naar afbeeldingen van leuke losse kapsels.

Overigens heb zelfs ik met mijn volle bos voor deze kapsels wat extentions voor één dag nodig ;)! Als iemand nog goeie tips heeft qua clip-ins of andere manieren van tijdelijke haarverdikking laat het dan zeker even weten in de comments!

Bruidskapsels voor lang haar – Inspiratie

 

 

Brightmorningdew
Please like & share:

4 Comments

Morgaine

Ze zijn stuk voor stuk prachtig, als ik je toch een advies mag geven in deze? Je weet nooit hoe winderig het zal zijn als jullie je reportage buiten gaan maken, dus kies een kapsel wat losjes in, maar wel van boven en zijkant vast genoeg zit zodat het niet in je gezicht kan waaien, foto 3, zou ik dus schrappen, snap je wat ik bedoel?

Hoe mooi het ook op mijn trouwdag was bijv… in april, de zon, blauwe luchten, toch die harde westenwind, hahahaha Laat staan als bruidsmeisje ooit in november… storm gewoon! 😉 In Spaarnwoude, dat wel koud ook, hahaha

Echter vind ik al dat er vrij veel wind staat telkens nu, en ik vermoed dat deze tendens deze zomer zal blijven, de wind… Hou daar rekening mee.

X
Morgaine onlangs geplaatst…Veldbloemen in AlmereMy Profile

Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge