Mijn bruidsmake-up is binnen!

Brightmorningdew BEAUTY 8 Comments

Nog nooit heb ik zo’n grote bestelling gedaan bij de Douglas, maar voor je bruiloft kan ineens alles. Na vele uren op internet en in de winkel te hebben gelezen, getest en gesmeerd was ik er eindelijk uit, dit moest mijn bruidsmake-up worden:

Bruidsmake-up zelf doen of laten doen?

Ik kies ervoor om mijn bruidsmake-up zelf te doen. Ik ben al een aantal keer opgemaakt door visagisten in mijn leven en ik ben nooit echt tevreden. Ik vind  dat ik er nooit echt uitzie als mezelf, en dat vind ik nou juist op mijn trouwdag extra belangrijk. Daarom heb ik gewoon de spullen die ik altijd gebruik aangeschaft. Alleen dan wel een long lasting variant ;)!

Het enige wat ik anders ga doen dan normaal zijn nepwimpers. Niet omdat ik nou zulke lullige wimpers heb van mezelf, maar wel omdat ik zie dat dat op foto’s net het verschil kan maken. Ondanks dat de belichting heel anders is zie je het verschil enorm op de foto’s hieronder:


De nepwimpers die ik draag zijn van KIKO, ik ga de komende maanden wat verschillende merken uitproberen voor ik beslis welke ik op dé dag ga dragen. Deze bleven in ieder geval de hele dag en avond zitten en ze voelde niet zwaar of vervelend aan op mijn ogen.

Wat precies de look gaat worden houd ik natuurlijk nog even geheim, na de bruiloft heb ik vast voldoende foto’s om het hele plaatje met jullie te delen ;)!

Ik ben benieuwd of de al getrouwde vrouwen onder mijn lezers zelf hum bruidsmake-up hebben gedaan of toch hebben gekozen om het door iemand te laten doen? Laat het mij weten in de comments!

Brightmorningdew

Comments 8

 1. Wat leuk dat al je bruidsmake-up binnen is! Het lijkt me zo bijzonder om je make-up voor de bruiloft uit te kiezen. Tof dat je het zelf gaat doen en ik geef je groot gelijk! Ik ben benieuwd naar het resultaat 🙂

 2. Ik heb het destijds zelf gedaan, maar ja ik was ook 8 maanden zwanger en hield het erg klein, onze dag 😉 Mijn haar heb ik wel door de kapper laten doen destijds, de rest zelf. Samen met mijn moeder.

  Shi Sheido was ons merk, bestaat nog en is ook erg fijne make up, wat jij gekozen hebt ziet er ook op en top uit!

  X

 3. Destijds zelf gedaan, met dezelfde reden als die jij opgeeft. 😉
  Bovendien is het allebei een grote uitgave (visagist of zelf spullen kopen) met het enige verschil dat je nog lang kan genieten van de gekochte makeup!! ;-))

  1. Post
   Author
 4. Wat een mooie producten, ze staan je echt prachtig! Ziet er heel mooi uit. Ik zou denk ik ook zelf mijn make-up doen als ik ga trouwen, ik vind het wel heel belangrijk dat je er echt uitziet als jezelf.

 5. Mooi, ben benieuwd naar de uiteindelijke look. Ik ben zelf niet getrouwd, maar als het daar ooit van komt wil ik alles laten doen. Juist omdat ik zelf voor anderen wel eens bruidsmake-up en nagels verzorg (dus kan het best) zou ik me op mijn eigen dag helemaal in de watten willen laten leggen, ik zou er voor kiezen om lekker alles wat dat betreft uit handen te geven.

 6. Ervaring van mij zelf vorige week is dat wimperextensions echt top zijn! Zeker nu met vakantie kan je zo je bed uit zonder mascara op te hoeven doen, een duik in het zwembad ook zonder problemen. Zelf was ik heel tevreden met mijn visagiste, mooi naturel en helemaal mezelf.

 7. Je ziet inderdaad wel een duidelijk verschil tussen nepwimpers en geen nepwimpers. Je ziet er overigens op beide foto’s prachtig uit, maar ik snap het idee. Ik ben heel benieuwd hoe je uiteindelijke look eruit gaat zien!

Laat mij weten wat jij vindt!