Catrice herfst/winter 2017: producten waar ik naar uitkijk

Brightmorningdew BEAUTY 2 Comments

Als blogger krijg je vaak leuke persberichten in je inbox. Mijn persoonlijke favorieten zijn altijd de nieuwe releases van beautyproducten. Ondanks dat ik er op mijn blog misschien niet zo veel over schrijf, trekt beauty echt altijd mijn aandacht. Zo ontving ik ook weer een nieuwsbrief over de nieuwe Catrice producten voor de herfst/winter van 2017. Mijn hart gaat over het algemeen harder kloppen van high-end producten (sorry, not sorry) maar ik wil budget ook altijd een kans geven! In deze lading vond ik in ieder geval 5 producten die ik best zou willen gebruiken.

Bij een nieuwe collectie heb je vaak nieuwe kleuren van een bestaand product en nieuwe producten. Het leuke aan Catrice? Dat ze vaak leuke innovatieve producten hebben voor fijne prijsjes! Aankomend seizoen kijk ik zelf het  meeste uit naar deze producten:

1. BROW PALETTE MATT & GLOW

“3 in 1 Brow Palette: Sculpting wax en twee poeders om je wenkbrauwen een matte of trendy glans finish te geven. Inclusief duo-applicator.”

Het standaard zwarte catrice eyebrow setje is al jaren favoriet, maar ik sta altijd open voor nieuwe producten. Deze komt met een wenkbrauwgel, een product dat ik tegenwoordig ook steeds vaker gebruik. Wie weet stoot deze het oude setje wel van de troon…

2. GLAM & DOLL SUPER BLACK LINER WATERPROOF

“Liner met een innovatieve, flexibele viltstift tip in tulp vorm voor waterproof, langhoudende en diepzwarte eyeliner stijlen.”

De Kat von D tattoo liner blijft mijn favoriete eyeliner, toch ben ik altijd op zoek naar een betaalbaarder en makkelijker te krijgen alternatief. Ook deze ga ik natuurlijk weer proberen, wie weet voldoet hij aan mijn kritische eyeliner-standaard!

3. LIQUID LIP POWDER

090 Spotted On Pink-erest

“Poedermatte finish, vederlicht gevoel op de lippen en een langhoudende formule met een goede dekking.

Een matte finish die niet zwaar/vervelend op de lippen voelt voor een klein prijsje? Dat moet ik proberen!

4.LIGHT CORRECTING SERUM PRIMER

“Onder je foundation geeft de fijne gouden glans van deze serum primer een subtiel glanseffect dat nog intensiever is bij individueel aanbrengen.”

Ik ben dol op foundations en primers die je gezicht een gezonde glans geven. Compleet mat is voor foundation gewoon niet de look waar ik van houd. Ik ben dus zeer benieuwd naar dit serum. Zal het iets te matte foundations net dat beetje extra geven? Of is het iets dat op papier heel goed klinkt, maar wat ik het echt helemaal niet zo goed werkt? De tijd zal het leren…

5. CHROME INFUSION NAIL LACQUER

03 Stunning Rose Gold

“Een perfecte finish met een metallic of een unieke duo chroom look voor je nagels.”

Diep van binnen ben ik niet heel anders dan mijn 5-jarige zelf. En dat meisje was DOL op duo chroom op alles, dus deze nagellak wil, nee moet, ik ook proberen!

Brightmorningdew

Comments 2

  1. Dat is lang geleden dat ik echt met make up bezig was, natuurlijk heb ik een basis liggen en dat is voor nu nog altijd genoeg. Ooit was het elke dag, niet zonder make up de deur uit, maar nu… heeft het ook weinig zin met het werk wat ik doe 😉

    X

  2. Deze producten klinken interessant! Vind vooral die liquid matte lip powder heel apart klinken. En dat correcting serum klinkt heel handig!

Laat mij weten wat jij vindt!