Mijn favoriete Aziatische sheetmasks

Brightmorningdew BEAUTY 1 Comment

Sheet masks zijn natuurlijk al een aardig tijdje doorgebroken in Nederland. Voor diegene die het net weten: sheet masks zijn gezichtsmaskers die je gebruikt door een met serum doordrenkt velletje papier/katoen op je gezicht te leggen.

Wanneer gebruik je een sheet mask?

Je kunt sheet masks eigenlijk zo vaak gebruiken als je wilt. Sommige Koreaanse beauty guru’s gebruiken het iedere dag, terwijl andere het slechts als een extraatje gebruiken. Ikzelf gebruik mijn sheet masks 1 á 2 keer in de week. Vaak ’s avonds voor ik naar bed ga terwijl ik nog een boek lees. Een perfect ontspannen momentje waarna ik heerlijk kan slapen!

Wat zijn mijn favoriete maskers?

Nu zijn er ontzettend veel maskers op de markt, allemaal verschillende merken en binnen die merken zijn er ook weer tientallen type maskers. Daarom deel ik vandaag met jullie mijn favorieten.

My beauty diary

Een van de bekendste merken is “my beauty diary” in Azië is dit merk dan ook op iedere hoek van de straat te koop. Ook ik gebruik de maskers van dit merk graag! Op dit moment ben ik helemaal verslaafd aan het Aloë masker, maar ook verschillende whitening maskers (tegen littekens!) en een anti-acne variant zijn een tijdje favoriet geweest.

Leaders in solutions

Dit Koreaanse merk is wat moeilijker te vinden en is een stuk prijziger dan de gewone sheet masks. De maskers hebben een goede pasvorm en geven geweldige resultaten. Auqua Ringer is mijn favoriet! Als ik dit voor een lange vlucht gebruik blijft mijn huid gehydrateerd. Ook wanneer ik een compleet uitgedroogd velletje heb van de zon zorgt dit masker er binnen no-time voor dat de droogtelijntjes verdwijnen en dat mijn huid weer lekker soepel voelt.

Mediheal

Mediheal is net zo populair als Leaders in solutions in de sheet mask-wereld. Het is dan ook niet gek dat dit merk op nummer drie staat in mijn favorieten lijstje! Ze hebben een goed anti acne masker tegen puistjes en littekens. Daarnaast hebben ze een vitamine C masker dat er voor zorgt dat je huid er weer stralend uit gaat zien!

Gebruiken jullie weleens sheetmasks? En wat zijn jullie favorieten?

Brightmorningdew

Comments 1

Laat mij weten wat jij vindt!