Bluetooth Koptelefoon Avanca D1 | BMD Test

Brightmorningdew Body, LIFESTYLE Leave a Comment

Misschien heb je het laatst al gezien op Instagramstories, maar ik heb een nieuw hardloopspeeltje! Dit keer geen kleding maar een bluetooth koptelefoon! Het leek mij al langer handig om dit soort oortjes te hebben, de prijs hield me echter altijd tegen en ik had het gevoel dat “goedkopere modellen” niets konden zijn.

Drie weken geleden werd ik benaderd door HDPNS.com, of ik de Avanca D1 koptelefoon wilde proberen. Aangezien ik in de zomer altijd extra zit te klooien met de bedrading van mijn gewone koptelefoon kon ik niet wachten om ze te testen! Ik ontving de Avanca D1 in een neon-gele kleur.

Gebruiksgemak

De koptelefoon is redelijk plug-and-play. Het is even in het boekje opzoeken hoe je precies een bluetoothsignaal uitzendt, maar zodra je dat uitgevogeld hebt is het super simpel om de koptelefoon met je telefoon te verbinden.

Dan pop je ze zo in je oren en lopen maar! Ik loop natuurlijk geen extreem lange afstanden maar na een rondje van 5 kilometer heb je nog voldoende power over. Ik heb er twee keer mee hardgelopen, boodschappen mee gedaan, het huis schoongemaakt en een stuk gefietst en ze zijn nog niet leeg. Of je er een marathon mee gaat redden? Ik kan het niet met zekerheid zeggen maar gezien de dingen die ik nu al op een volle batterij heb gedaan moet dat prima lukken.

Naast het sporten vind ik deze koptelefoon ook erg fijn voor het schoonmaken. Normaal bleef ik overal met mijn draden achter hangen maar nu kan ik zonder te blijven hangen lekker door swingen en poetsen.

De oortjes kosten €59,99 en dat vind ik een eerlijke prijs voor dit product, ik zou het dan ook zeker aanraden!

Ik heb dit product gekregen, dit verandert echter niets aan mijn mening

Brightmorningdew

Laat mij weten wat jij vindt!