Bodieboost ervaringen 2 | Hier gaan we weer

Brightmorningdew Body 3 Comments

Vorig jaar begon ik vol goede moed aan het bodieboost programma, ik viel (blijvend!) 5 kilo af en liet het daarna versloffen. Langzaamaan snoepte ik weer iedere dag en kwam mijn boek onder een diepe laag stof te liggen. Tot nu! Met bodieboost ga ik mezelf trouwjurk-klaar krijgen!

Bodieboost – wat was het ook alweer?

Met Bodieboost eet je twee producten per familie per dag, ook mag (moet!) je twee jokers per week eten om het leuk te houden! Zeker met alle lekkere dingen die je proeft voor het huwelijk (taart, het diner etc.)is het wel heel ongezellig om mezelf alles te ontzeggen.

Waarom ik het de eerste keer liet versloffen? Veel van de recepten maakte gebruik van vlees en dat is nou juist iets waar ik minder van wil eten. Gelukkig is er nu binnen de bodieboost community veel meer te vinden over vleesvervangers!

Bodieboost – wanneer begin ik?

Stiekem ben ik twee weken geleden al weer begonnen te eten volgens de bodieboost methode. Verrassing! Regel een is natuurlijk dat je er niets over mag vertellen, maar hey! Je bent blogger of je bent geen blogger ;). In deze twee weken is de eerste kilo er alweer af, nog maar 4,5 te gaan voor het trouwjurk streefgewicht.

De komende tijd ga ik jullie dus weer regelmatig updaten over mijn voortgang. Precies op tijd voor de bruiloft en de zomer ;)! Zo kan iedereen die ook wat kwijt wil voor de zomer (wat overigens absoluut niet nodig is, remember?) gezellig met mij mee doen!

 

Foto: Pexels

Brightmorningdew

Comments 3

    1. Post
      Author
  1. Succes de komende tijd! Aangezien het vorig jaar ook geslaagd is heb ik er vertrouwen in dat t nu ook weer helemaal goed komt. Zeker met de perfecte motivatie van je trouwjurk in het vooruitzicht:)

Laat mij weten wat jij vindt!