Bright Balance verslag week 4

Brightmorningdew Body 4 Comments

De vierde Bright Balance week is weer voorbij. Er is weer gezonder gegeten, ik heb weer gesport en heb ook weer een weegmoment gehad. Vandaag vertel ik jullie hoe het mij is vergaan en deel ik mijn planning voor volgende week!

Voeding

Mijn voeding was redelijk on point deze week. Veel gezonde producten gegeten, alleen geplande cheats gehad en eigenlijk weinig trek gehad in echt slechte dingen. Wel merkte ik dat ik het op mijn werk lastiger vond om niet alles in een keer op te eten dan thuis. Op het werk ligt namelijk al mijn eten al “klaar” in het koelkastje. Het is dan super verleidelijk om bij een klein beetje “trek” al gelijk naar iets te eten te grijpen.

Om dit een beetje te voorkomen wil ik aankomende week gaan experimenteren met vaste eet momenten. Dit was er de afgelopen tijd namelijk een beetje bij ingeschoten. Ik plan nog altijd netjes wát ik allemaal ga eten, maar wanneer ik dit ga eten laat ik steeds meer los. In de nieuwe week wordt dus het “eettijden-schema” weer ingevoerd, tijd voor structuur!

Benieuwd wat ik zoal eet op een werkdag? Je kan het in deze video zien:

Beweging

Man,man,man… iets minder kansloos..

De Blogilates oefeningen gaan helemaal goed, ik heb absoluut geen moeite om deze oefeningen vol te houden. Maar zoals ik eerder al schreef blijft de hardloop-mojo nog altijd ver te zoeken. Uiteindelijk heb ik mezelf vrijdag weer naar buiten gekregen voor een rondje, maar van een tweede keer is dus weer geen sprake geweest.

Veel van jullie vonden dat ik niet té streng voor mezelf moest zijn. Daar ben ik het meestal wel mee eens maar in dit geval doe ik mezelf er echt geen plezier mee. Ik ben een leuker mens als ik wél ga hardlopen. Hardlopen is mijn momentje voor jezelf, een moment waarin ik lekker mijn gedachte op een rijtje kan zetten. Als ik minder hardloop merk ik dat ik weer meer ga piekeren, helaas is dat alleen niet voldoende om mij de deur uit te krijgen.

Ik moet er gewoon voor zorgen dat het weer een prioriteit word, gelukkig is dat vrijdag alweer gelukt. Ik hoop dat dat deze week een beetje doorzet.

 

Resultaten

Er is weer wat af! 0,4 kilogram om precies te zijn, dit zet de totale “tussenstand” op -1,4KG

Hoe is het bij jullie de afgelopen week gegaan?

Liefs,

Daniëlle

Brightmorningdew

Comments 4

 1. Wat lekker dat het goed ging om alleen de dingen te eten die je gepland had! Vaste eertijden is inderdaad wel goed om te hebben, dus goed dat je daar nog aan gaat werken. Dat de Blogilates oefeningen goed gaan vind ik knal hoor! Je moet jezelf er tóch elke keer toe zetten. 🙂
  Succes weer deze week!

 2. Ja ik kan me heel goed voorstellen dat als alles al klaarligt in het koelkastje, je er snel naar wilt grijpen! Toch proberen maar een kopje thee te pakken dan. 😉 Je bent goed op weg, succes weer deze week! ^^

 3. Wat knap dat het zo goed gaat met eten! En die blogilates oefeningen vind ik nog rete zwaar haha ;-)! Als hardlopen je zo goed laat voelen moet je dat idd echt prioriteit maken! Zet ‘m op deze week! Mijn uitgebreide afval update staat gepland voor vrijdag maar ik ben sinds 6 weken voor het eerst een halve kilo kwijt.. (dat stomme gewicht gaat maar niet naar beneden). Maar gelukkig al wel 6 cm buikomvang en dat maakt me super blij!

  1. Post
   Author

   Centimeters zeggen zo veel meer dan gewicht! 6 centimeter is al een hartstikke goed resultaat. Ik kijk uit naar je afvalupdate vrijdag.

Laat mij weten wat jij vindt!