Chips en cola light verslaving #2

Brightmorningdew Body 2 Comments

Heb ik jullie al wel eens verteld over mijn liefde voor chips?GRAPJE! Dit heb ik geloof ik al zo’n 368 keer gedeeld hier op mijn blog. Ik hou van chips, en kan er gewoon niet van afblijven. Samen met cola light zijn dit dé twee dingen die ik het liefste eet en drink, en daar komt deze week (tijdelijk?) een einde aan!

Ik heb het nooit officieel gedaan, een ban op zowel cola als chips in een week. Maarrr stiekem heb ik vorige week al cola voor 5 dagen in het verdomhoekje gezet. Deze trail run ging niet slecht en ik vond het dus tijd voor het echte werk. Een échte challenge… 7 dagen mag geen van beide bij mij in de buurt komen.

Of dit gaat lukken? Ik heb geen idee, nooit eerder hield ik het zeven dagen vol. Dit klinkt ontzettend sneu -correctie: het is ontzettend sneu- maar ik weet zeker dat ik niet de enige ben die moeite heeft met dit soort dingen te laten staan. Het grootste probleem? Er ligt op dit moment nog een halve zak chips in de kast -van mijn vriend- en er staan twee blikjes cola in de koelkast. Beide moet ik dus maar ergens neerzetten waar ik ze niet kan zien, want dat maakt het absoluut niet makkelijker…

Ik hou jullie zoals altijd weer op de hoogte! En ik daag jullie uit om een van je guilty pleasures deze week ook te laten staan! Wat wordt dat voor jou?

 

 

Brightmorningdew

Comments 2

Laat mij weten wat jij vindt!