Gezond & Fit – De struggle met het gewicht

brightmorningdew Body 7 Comments

Het mag geen geheim zijn dat mijn gezonde leven is begonnen om er voor te zorgen dat ik niet nog zwaarder zou worden. En dat ik eigenlijk ook graag wat kilo’s zou afvallen.. gelukkig zat ik altijd nog aan de gezonde grens van het BMI.. of dat dácht ik dan..

Vandaag bij de huisarts kwam ik er achter dat ik 4CM kleiner ben dan dat ik dacht, en dat maakt mij 1KG te zwaar voor een gezond gewicht.. En ik weet niet of het komt doordat ik mij sowieso niet zo lekker voel maar ik baal er stiekem best een beetje van. Er is eigenlijk niets veranderd en toch voelt alles anders. Vanaf vandaag (of eigenlijk morgen aangezien het al avond is) ga ik dus ook echt meer op mijn eten letten en een manier vinden om de kilo’s teveel er echt af te krijgen. En niet alleen maar hopen om met sporten en gezond leven de kilo’s te verliezen..

Ik zal jullie dan ook mee nemen op deze reis en mijn successen en struggles met jullie delen!

Deel jullie tips bij de comments!

Brightmorningdew

Comments 7

    1. Ja ik had t roer al een beetje een kwartslagje gedraaid door het sporten op te voeren.. maar slank en fit zit natuurlijk voor het grootste gedeelte in het eten.. dus het roer gaat nu écht om!

      Heb je op je blog ook geschreven over de begin periode? Lijkt mij leuk om van iemand anders te lezen!

  1. I simply want to mention I am all new to blogging and site-building and absolutely savored this blog. More than likely I’m planning to bookmark your blog post . You certainly come with good articles and reviews. Appreciate it for sharing your website.

  2. Pingback: Brazilian Virgin Hair

  3. Pingback: george pig cry

Laat mij weten wat jij vindt!