Zo maak je zelf gezond broodbeleg – BB#4

Brightmorningdew Body 7 Comments

Het is donderdag en dat betekent dat het Bright Balance dag is! In de video van vandaag geef ik 3 makkelijke recepten om zelf super gezond broodbeleg te maken. Eet smakelijk!

Wat is jullie favoriete broodbeleg?

Liefs,

Daniëlle

Brightmorningdew

Comments 7

  1. Post
   Author

   haha ja zelf kaas maken gaat mij ook wel een beetje ver 😉 dat zou ik gewoon lekker in de winkel blijven kopen.

 1. Oké, dat receptje met die avocado lijkt me echt geweldig! Tonijn eet ik wel vaker op crackers, alleen is de mayo dan weer minder goed voor je. Trouwens, zo’n Magic Bullet, werkt dat fijn??

  1. Post
   Author

   Daarom meng ik een eetlepel halfvolle mayo met huttenkase, lekker romig maar veel minder slecht! De magic bullet is vooral fijn omdat hij klein is! Als ik ooit een groter huis heb zou ik graag een echte keukenmachine hebben. Maar voor smoothies, dipsausjes, pesto, havermout meel en dit soort dingen is hij perfect!

 2. Het ziet er alle drie heerlijk uit! In houd niet echt van avocado, maar misschien wel in combinatie met jouw recept met onder andere Hüttenkäse! Ik ga het een keer proberen. De laatste is sowieso super lekker, alleen zou ik het zelf zonder mayo maken. Toffe video weer! Je doet het echt leuk. 🙂

 3. Ik moest zo lachen om het gejuich wat je ertussen hebt geplaatst, hahaha geweldig gedaan!

  En ik heb een tik, denk ik nu ik dit zo zie, dat ik graag zie wat ik eet, dus ongepureerd, lol, dus een aantal dingen zou ik op brood kunnen doen of een cracker, maar dan in laagjes opgebouwd, onhandig voor op werk natuurlijk, dat snap ik, maar dan ben ik een rare, dan maar niet. 😛

  En welk beleg is mijn favoriet, heb ik niet, ik heb trek in iets en haal dat of neem dat, de ene dag moet ik bijv. old amsterdam hebben, de volgende dag jongere kaas omdat ik tosti’s wil, of dan wil ik een broodje smeren met boursin of andere troep… maar ik eet bijna geen brood, dus het beleg is er vaak ook niet, dat haal ik dan vers… als ik er trek in heb.

  Ik ben meer van de yoghurt dan, en dan gewoon puur, zonder toevoegingen.

  X

  1. Post
   Author

   haha ja daar had ik zelf zo’n lol om bij het monteren.. haha blij dat iemand deze flauwe humor deelt!

   Ja als je geen gepureerde dingen lust word het lastig ;)! Is het al het gepureerde eten of gewoon als je het zelf gepureerd hebt?

Laat mij weten wat jij vindt!