About


Welkom op Brightmorningdew.nl, voor jouw dagelijkse dosis (zzp)lifestyle

young-girl-enjoying-moment-and-looking-over-the-city-of-san-francisco-picjumbo-com

Wat voor site is Brightmorningdew?

Brightmorningdew is een online magazine vol met (zzp)lifestyle artikelen. Voor vrouwen die meer uit het leven willen. Vrouwen die de balans zoeken tussen work en play. Onderwerpen zoals werk, reizen, sporten en eten passeren hier de revue. Maar ook websnacks en nieuwtjes om je (werk)dag een beetje op te fleuren.

Je kunt er op mijn blog vanuit gaan dat alle artikelen oprecht en authentiek zijn. Mocht een product zijn opgestuurd óf is de content op een andere manier gesponsord dan zal dit áltijd bij het artikel vermeld worden.

Brightmorningdew Anno 2016

Toen ik in 2014 deze blog startte had ik nooit gedacht zoveel vrouwen te inspireren en motiveren. Elke maand mag ik een paar duizend vrouwen op mijn site verwelkomen en dit aantal lijkt maar te blijven groeien.

Mijn bezoekers inspireren mij ook enorm. Door te weten dat er zoveel mensen mee lezen met mijn zoektocht naar de perfecte balans is het haast onmogelijk om er mee te stoppen.

-Daniëlle

 

Haat herfst

Maar wie zit er dan achter deze blog?

Ik ben Danielle. Geboren in een dorp, verhuisd naar Utrecht, Nanaimo (Canada), Ningbo (China) en nu woonachtig in Amsterdam. Ik loop een beetje hard, kook graag gezond en lekker, kijk films en series, verslind boeken en heb daarnaast mijn eigen copywriting en content bedrijf onder de naam BMD Media.

Heb je tips, feedback of een leuk idee voor deze blog? Laat dan vooral een reactie achter of mail mij op info@brightmorningdew.nl

Ik hoop snel van je te horen!

Liefs,

Daniëlle

36 thoughts on “About

  1. Pingback: toms outlet store
  2. Pingback: fitflops clearance
  3. Pingback: air jordan
  4. Pingback: nfl jerseys
  5. Pingback: ray ban sunglasses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge