Al je Facebookvrienden een bericht sturen

Brightmorningdew LIFESTYLE 3 Comments

Hoeveel van jouw Facebookvrienden spreek jij eigenlijk echt? En wat denk je dat er zou gebeuren als je al je Facebookvrienden zou vragen hoe het met ze gaat?

Hey! Hoe gaat het met je?

Gino probeerde het en de resultaten waren opvallend! Al zijn 738 Facebookvrienden kregen een kort berichtje met alleen “hey, alles goed?”. Je zou denken dat de meeste mensen hier normaal op reageren maar niets bleek minder waar. Veel mensen reageerde wantrouwend, want waarom zou iemand toch aan je vragen hoe het met je gaat?

Opvallend vond ik ook dat het blijkbaar in vriendengroepen rondging dat hij aan mensen vroeg om te vragen hoe het met ze ging! Zo vroeg iemand “waarom stuur je dit naar iedereen” en een ander voelde zich zelfs buitengesloten omdat zij nog geen berichtje van hem had gehad! Bizar eigenlijk, dat zo’n berichtje ontvangen dus zo “bijzonder” is dat je dat met anderen gaat bespreken. 32% van zijn Facebookvrienden reageerden écht helemaal niet positief. Wow, dat is 1 op de 3!

Benieuwd hoe de rest reageerde en wat uiteindelijk de conclusie was van zijn experiment? Je checkt de video hieronder, aanrader!

Hoeveel van jouw Facebookvrienden spreek jij nog “echt”?

Foto: Pexels

Brightmorningdew

Comments 3

 1. Ik ga dit zeker even afkijken zo meteen, en hier in het kleine stukje wat ik al gezien en geluisterd heb, denk ik, zoveel vrienden? Wat zijn dan echte vrienden.

  Kom ik aan met rond de 140 en dan schoon ik nog met regelmaat op, ikzelf, heb alleen familie en mensen die ik persoonlijk ken op FB en stuur met regelmaat berichtjes, we spreken af, of kletsen even bij, en diegenen die bloggen die spreek ik weer op blog vaak, die lees ik en dan weet ik hoe het eventueel gaat, kortom, ja ik hou contact en anderen met mij, ik denk dat hier dan ook het ‘probleem’ ligt, 750 vrienden, 250 vrienden, soms denk ik echt, really?

  Ik vind de 140 al veel, hahahaha

  X

 2. hahahahahaha heb hem nu helemaal gezien en geluisterd, de gek!

  maar goed, ik zou die mensen die mij volledig negeren dus gewoon verwijderen na een aantal weken of aan het einde van mijn eventuele onderzoek, en ja, ik heb er ook mensen tussen zitten met een dubbel account, zelfs van mijzelf omdat ik ooit een game via FB ging spelen en om zo min mogelijk last te veroorzaken voor mijn familie.

  X

  1. Post
   Author

Laat mij weten wat jij vindt!