Bijna tijd voor de grote dag!

Brightmorningdew LIFESTYLE 9 Comments

Wauw, het lijkt nog maar gisteren dat ik jullie vertelde dat Robbert mij had gevraagd. Maar het is nog twee keer knipperen en dan is het zo ver. En ik heb jullie nog niet eens verteld waar we gaan trouwen!

Mensen die mij privé kennen weten het natuurlijk wel, maar online heb ik het even stil gehouden. Eerst bewust, omdat niemand in mijn omgeving het wist, en daarna onbewust. Maar onze grote dag is dus in ARTIS! Ja, dat lees je goed… de in de dierentuin. IK.VIND.DAT.ZO.VET. De jurk is gekocht, het eten en de locatie zijn geregeld en het kan eigenlijk morgen beginnen.

Toch slaat nu ook de stress toe, heb ik het allemaal wel goed gedaan? Heb ik straks echt al mijn werk af zodat ik ongestoord op huwelijksreis kan? Val ik straks niet met mijn jurk (Tja, met mijn trackrecord kan het eigenlijk niet anders…)?

Ik stort mij dus maar op mijn werk… “dan hoef ik straks echt niets meer te doen” is mijn excuus. Maar als ik heel eerlijk ben is het ook een hele makkelijke manier om niet te denken aan alles wat er fout kan gaan. Want er gaat natuurlijk sowieso iets fout. De kans dat je dat op die dag wat boeit? Waarschijnlijk 0%, maar van te voren kun je je zelf wel lekker even opvreten.

Alle ex-bruiden die ik spreek zeggen hetzelfde. Geniet van de aanloop ernaartoe en geniet van de dag, voor je het weet is het weer voorbij. Daarom nam ik een rigoureus besluit, aanstaande zondag is mijn laatste “volle werkdag”. Daarna klap ik alleen mijn laptop op dinsdag nog een paar uurtjes open om de laatste eindjes aan elkaar te knopen. De rest van de week is Robbert vrij en gaan we samen dus heerlijk ontspannen. Een dagje naar de sauna (thanks morgaine, door jou besloot ik dit te doen ;)!), uitgebreid mijn nagels en haar laten doen, eten met de getuigen en vooral heel veel ontspannen.

De eindsprint komt er dus echt aan. Ik heb kriebels in mijn buik, ik hoop dat ik het allemaal ga redden en dat alles goed komt. Maar zelfs als ik zonder jurk, in een lelijke zaal aankom is het nog steeds de dag dat ik met Robbert ga trouwen. Daar kan geen taart, jurk of bijzondere aankleding tegenop…

 

Dát is het allermooiste gedeelte van de dag.

 

 

Brightmorningdew

Comments 9

  1. Aaaaaah bijna, wat spannend! En wat een gave locatie hebben jullie uitgezocht – dat kan niet anders dan een mooie dag worden! Heel goed dat je je rust pakt voor de grote dag, dat deed ik niet (was twee dagen van tevoren nog aan het werk) en ik ben nog steeds aan het bijkomen haha :’) Probeer de doemgedachtes los te laten, geef zoveel mogelijk uit handen en inderdaad (cliché cliché) GENIET want het is zo voorbij en dan zitten jullie in het vliegtuig op huwelijksreis! (ps wat een geweldige foto van jullie samen)

  2. Volgens mij ben ik voor het eerst op je blog gekomen, maar ik vind het nu al leuk. ZO tof dat jullie grote dag gewoon in Artis is. Dat is wel heel bijzonder en heb ik nog nooit meegemaakt! Heel erg leuK!

  3. Whahahahahaha de sauna, geen dank, graag gedaan 😉 Nu ik ook geweest ben, ja dat is ultiem ontspannen voor zo’n dag natuurlijk, fijn dat je daar al van genoten hebt 😀

    En in Artis, wauw, ja dat is een locatie, ben er al jaren niet meer geweest! Ik ben ontzettend benieuwd hoe dat eruit gaat zien straks!

    Geniet van de kriebels, en ik denk aan je 😉 You know!

    X

Laat mij weten wat jij vindt!