BMD Games – Een nieuw gamekanaal!

Brightmorningdew LIFESTYLE 1 Comment

Zoals jullie wel weten uit eerdere blogposts hou ik ontzettend van Gamen. Helaas zijn er buiten internet om maar weinig mensen die (in mijn omgeving) deze passie met mij delen. Daarom schreef ik er af en toe over op mijn blog en zit ik op diverse gamefora om toch over deze ultieme vorm van ontspanning te praten.

Nou, leuk denk je dan misschien maar wat doet dat verhaal hier? Ik hou jullie natuurlijk graag op de hoogte van de dingen die ik doe… En ik ben dus ook een klein gamekanaal (omg, zeg ik dit echt?!) gestart op YouTube. Gewoon om de leuke verhalen die ik bedenk in games met mensen te delen omdat ik dat zelf ook superleuk vind om te zien van anderen. Daarnaast ben ik nog altijd dol op het maken van video’s maar vlogs en lifestyle video’s hebben gewoon niet meer zo mijn interesse. Daarom ben ik de laatste tijd al meer tijd gaan steken in mijn dierenkanaal en nu dus met BMD Games.

Verwacht ik nu dat jullie allemaal massaal gaan kijken, eh nee waarschijnlijk niet 😉! Maar op internet ben je nooit alleen dus wie weet vindt een van jullie het leuk om mijn game-avonturen te volgen.

Op mijn kanaal vind je nu al de kanaaltrailer:

 

En een eerste Let’s Play!

Ik zal hier overigens niet ineens meer game dingen gaan delen, daar is dat kanaal dus echt voor.

Ik ben benieuwd, wat zijn eigenlijk jullie ultieme manieren om te ontspannen?

Brightmorningdew

Comments 1

  1. whahahaha je verrast mij, nee dit ga ik inderdaad overslaan 😉 Leuk, en ja er zijn er meer, mijn dochter heeft nu vakantie, ik zeg nog, als je je verveelt dan zie ik je wel, ouderwets film dagje met snaai of zo, neeeee ze gaat gamen vooral, whahaha 😉

    Ooit ben ik wel verslaafd geweest trouwens aan een social game op FB, cityville heette dat, en later speelden we schefville, hahaha echt erg, ik stond ermee op en ging ermee naar bed. Gelukkig is dat voorbij voor mij 😉

    X

Laat mij weten wat jij vindt!