Borrelen op de grachten met Bootuitjes.nl

Brightmorningdew LIFESTYLE 2 Comments

Door bootuitjes.nl werd ik uitgenodigd om een rondje te varen met twee andere bloggers (Thegirlnextdoor.nl en sarandaadriana.com). Met het weer van de afgelopen tijd zeg ik daar natuurlijk geen nee tegen!

Via hun website kun je veel verschillende unieke uitjes boeken. Omdat ze geen grote rondvaartboten hebben, maar juist verschillende kleinere boten kunnen ze tochtjes maken die je met een gewone rondvaartboot niet maakt. Wij kregen een variant van de borrelboot op een kleine, knusse handgemaakte boot.

We werden op de boot ontvangen met lekkere hapjes, koude drankjes en we mochten zelf onze muziek aansluiten. Altijd fijn om naar je eigen muziek te kunnen luisteren. Ondanks dat het weer vorige week zaterdag niet zo fijn was als afgelopen zaterdag, kon ik me al helemaal indenken hoe het met een groepje vriendinnen op de boot is. Drankje in de hand, muziekje erbij samen met een zonnetje… genieten! Dat inbeelden was overigens niet zo moeilijk, de andere twee bloggers waren namelijk mega gezellig. Ik mocht ook heel eventjes zelf met de handen aan het stuur. En ik kon natuurlijk niet op een boot zijn zonder een klein Titanic-momentje te hebben ;)!

Tijdens de route vertelde Sander ook van alles over de plekken waar we langskwamen. Zo wees hij ons op een schattig tentje waar je vanaf het water pizza kan halen en namen we een kijkje in de mooie achtertuinen van Amsterdam Zuid.

Sander was niet alleen onze privéschipper voor de dag, hij is Bootuitjes.nl ook gestart. Mooi, kon hij ons gelijk van alles vertellen over het idee achter de website. Via Bootuitjes.nl kun je uitjes op maat boeken. Je kunt zelf kiezen waar je wordt opgehaald en wat er geserveerd wordt op de boot. Zo hebben ze behalve een borrelboot bijvoorbeeld ook een BBQ-boot en een oesterboot in samenwerking met de meisjes met smaak. Ook kan er in overleg van alles met de duur en de route van het uitje gedaan worden. Daarnaast kunnen ze ook nog een leuke stadswandeling en een diner achteraf regelen. Dat klinkt goed, toch?

Conclusie

Zou ik Bootuitjes aanraden aan anderen? Voor een leuke en bijzondere middag met vriendinnen kan ik de borrelboot zeker aanraden! In goed overleg is er van alles mogelijk, zo weet jij zeker dat je vriendinnenmiddag er eentje wordt om niet te vergeten! Het enige minpuntje is dat je in Nederland nooit echt zeker bent van het weer maar dat moet voor komende week in ieder geval helemaal goed komen ;)!

Hebben jullie dit weekend nog lekker op het water genoten van het weer? Let me know!

*Disclaimer: ik ben door Bootuitjes.nl uitgenodigd om te genieten van de borrelboot. Dit verandert echter niets aan mijn mening, ik ben niet betaald voor het schrijven van deze blogpost.
Brightmorningdew

Comments 2

  1. Zo’n boottochtjes is altijd leuk, vorig jaar ben ik met de Amsterdam Boat company op pad geweest, dat is hetzelfde principe, met ontbijt, lunches en ook diners mogelijk met resto’s waar de boot aan kan meren, hahaha

    Nee, niet op het water geweest, wel in het water gelegen 😛

    X

Laat mij weten wat jij vindt!