Crazy ex-girlfriend – Netflix tip

Brightmorningdew LIFESTYLE 3 Comments

Na Glee dacht ik dat ik wel weer even genoeg series had gezien met zingende hoofdrolspelers. Dat was tot ik afgelopen week begon met “Crazy Ex-Girlfriend” op Netflix. En zoals altijd bij een nieuwe serie, vertel ik je graag wat ik ervan vind.

De serie gaat over Rebecca, een succesvolle advocate in New York die daar helemaal niet gelukkig is. Dan ineens komt ze haar jeugdliefde tegen en besluit ze haar goede baan op te zeggen en naar de andere kant van het land te verhuizen. Eén klein detail: ze hebben geen relatie, sterker nog… ze hebben elkaar alleen heel even op straat gesproken.

Ik ben zelf nu ergens halverwege seizoen 2 en kan zeggen dat ze de grappige, luchtige en toch ook herkenbare humor goed doorvoeren. De kracht van de serie ligt voor mij in het uitvergroten van die rare, gekke dingen die iedereen weleens voor vrienden of vriendinnen heeft gedaan. Oké misschien niet alles wat er in deze serie gebeurt, want geloof me… sommige dingen zijn té bizar, maar het is elke aflevering weer vermakelijk.
De serie zit vol met scherpe oneliners en bijzondere personages. Het verhaal lijkt luchtig en voorspelbaar maar neemt genoeg onverwachte wendingen om je interesse vast te houden. Wanneer je deze serie wilt gaan kijken moet je wel van musical liedjes houden. Elke aflevering zit namelijk ook tjokvol grappige en ontroerende nummers die het verhaal verder brengen.

Nu het weer slechter wordt en we meer tijd binnenshuis doorbrengen kan ik deze serie van harte aanbevelen!

Heb jij deze serie al een kans gegeven? Ik hoor graag wat je ervan vindt!

Bron foto

Brightmorningdew

Comments 3

  1. Haha, ja! Love it. Ik hou wel van een beetje maffe series. Mijn vriend vroeg zich wel af wat ik nu weer aan het kijken was. Don’t trust the bitch of apt. 23 vond ik ook een erg vermakelijke serie.

Laat mij weten wat jij vindt!