De eerste foto’s van de bruiloft! | 15-09-2017

Brightmorningdew LIFESTYLE 6 Comments

De mensen die mij op Instagram volgen weten het al, 15 september 2017 zijn Robbert en ik getrouwd! Het was een prachtige dag waar ik nog van alles over wil vertellen, maar ik ben nu eerst op huwelijksreis. Daarna zal ik jullie updaten over mijn vrijgezellenfeest en de bruiloft zelf.

De officiële foto’s moeten nog komen. Gelukkig stuurde de fotograaf (Gerben Pul) dezelfde nacht een kleine preview. Deze foto’s zijn al prachtig, ik kan dan ook niet wachten op de volledige reportage! Vandaag deel ik een paar van deze foto’s en foto’s die zijn gemaakt door gasten zelf. Ik wil iedereen hier op de blog ook bedanken voor de felicitaties en het meeleven naar deze dag toe, het was echt een van de mooiste dagen van mijn leven!

Vanaf het heerlijk warme Thailand een kleine preview van de bruiloft, ik ga nu weer lekker terug de honeymoon-bubbel in ;).

Behind the scenes van trouwfoto’s, het is hard werken zo’n trouwjurk ;)!

’s avonds maakte we ook nog onze “eerste selfie” (op mijn telefoon, er was al een andere selfie) als bruidspaar!

En met dit uitzicht de volgende ochtend kon ik het níet laten om nog een keertje die jurk aan te trekken. Serieus mag ik ‘m niet elke dag aan? Kan hier gewoon in naar de Albert Heijn toch?

 

 

Brightmorningdew

Comments 6

 1. Wauw, wat zagen jullie er prachtig uit! Zo leuk om mee te kijken naar jullie trouwfoto’s. Ik ben heel benieuwd naar al je verhalen. Geniet van de huwelijksreis!

 2. Whahahaha natuurlijk schat, kun jij die jurk elke dag aan 😉 En gewoon naar de AH gaan, ik zie het voor mij, al die mensen die ja na staan te gapen en alle foto’s die gemaakt worden, the lost bride? 😉

  Jullie zien er allebei ontzettend gaaf uit, jouw jurk, maar ook het pak, de kleur, had ik eerder nog niet gezegd maar dat viel natuurlijk op, ook je vader trouwens, wauw! De heren zien er tip top uit!

  En van harte gefeliciteerd, geniet van jullie huwelijksreis!
  X

 3. Ooooh Danielle wat zagen jullie er prachtig uit samen! En je haar! En je boeket! En je jurk!!!! Wat mooi en kleurrijk allemaal, bijzonder hoe al die planning op zo’n dag dan allemaal samenvalt he! <3 Wij hebben pas onze trouwfilm gekregen en ik kan echt niet stoppen met hem opnieuw en opnieuw te kijken. Zo fijn!

  Heel hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk, geniet maar lekker na samen op huwelijksreis!

Laat mij weten wat jij vindt!