Food – Smart bars body & fitshop

brightmorningdew LIFESTYLE 4 Comments

In het pakketje van de Body & Fitshop zaten ook de smart bars. Ik was al een tijdje nieuwsgierig naar deze bars voor tussen de lunch en het avondeten… dit is namelijk waar mijn grootste snack trek zit. Waar andere s’avonds nootjes, chips en chocolade naar binnen werken voor de TV doe ik dit tussen de lunch en het avondeten. Het maakt niet uit wát ik lunch, zodra ik thuis kom uit mijn werk heb ik zin om te snaaien. Al jaren lang was het eerste wat ik deed als ik uit school of werk kwam was “iets lekkers” pakken… en dit waren zelden wortels of komkommers..

Lees verder om te zien wat ik vind van de smart bars

Maar het roer is natuurlijk om.. ik wil fitter, slanker en actiever zijn en dus probeer ik dit al meer dan een jaar niet meer te doen. De ene keer succesvoller dan de andere keer helaas..

Ik zocht dus iets voor dit moment wat lekker is maar ook gezond.. en iets wat goed vult… Zie daar de smart bar van de Body & Fitshop! Ik bestelde ze in de smaak Delicious Cookie en Delicious Chocolate.. en nu vraag jij je natuurlijk af.. zijn ze wel zo DELICIOUS…?

Daar kan ik kort over zijn.. ja best wel.. ik bedoel het is geen Mars of Snickers ofzo.. maar de smaak is lekker en de structuur is hoogstens een beetje vreemd, maar daar wen je redelijk snel aan. Wel zou het lekkerder zijn als de buitenkant van deze bars een soort van “crunch” zou hebben.. nu is het wat zachter.. beetje binnenkant milkyway … maar dan zonder smerig te worden.

Ik zit na een bar ongeveer 3 uurtjes “vol” (ik heb geen zin om te snacken) en dat is natuurlijk het belangrijkste! Perfect voor of na een run zodat ik geen last heb van pre- of post-run snack attacks!

Chocolade smaakt trouwens meer naar mokka dan naar chocolade.. en cookie heeft ergens iets weg van een chocolade smaak.. dus de smaak doet niet helemaal aan de verwachting maar ze zijn desalniettemin wel lekker.

Eindoordeel:

Smaak: Prima, voldoet niet voor 100% aan de omschrijving maar zeker niet vies

Structuur: Even wennen, niet raarder dan andere protein bars.. zou wel een “crunch” kunnen gebruiken

Prijs: ik betaalde 9.90 voor 12 bars.. dat is 0.82 cent per bar wat mij prima lijkt voor een tussendoortje

Aanrader? Ja ik zou dit product bij vrienden/vriendinnen aanraden. Het is een lekker tussendoortje die prima vult en in veel diëten en levensstijlen past.

Hebben jullie ervaringen met de smart bars van de body en fitshop?

Brightmorningdew

Comments 4

  1. I simply want to tell you that I am new to blogging and site-building and truly enjoyed you’re web page. More than likely I’m want to bookmark your blog post . You really come with outstanding posts. Appreciate it for revealing your web page.

Laat mij weten wat jij vindt!