Food – Tarwegras challenge

brightmorningdew LIFESTYLE 7 Comments

Wheatgrass ook wel gewoon tarwegras genoemd, het zou helemaal geweldig voor je moeten zijn. Het geeft je meer energie en het zorgt voor een gezonde darmflora.. Nu had ik al een tijdje dit poeder in mijn kastjes staan. Af en toe kreeg ik dan een “extreme health” aanval en deed ik het door een smoothie of dronk ik een glas. Om er dan vervolgens ook weer achter te komen hoe vies het eigenlijk is.. Vervolgens stopte ik de pot weer terug in de kast om er weer een paar weken niet naar om te kijken.. tot vandaag!

Vandaag begin ik namelijk de tarwegras challenge! de komende 14 dagen (dus eigenlijk nu nog maar 13) neem ik elke dag minimaal 1 en maximaal 3 glazen tarwegras. Ik moet er in ieder geval elke ochtend een drinken! Na die twee weken ga ik kijken of ik al die geweldige gezondheidsvoordelen die mensen claimen ook mee mag maken. Zo ja dan ga ik er mee door, zo nee dan mag ik die pot van mezelf de prullenbak in mikken..

wat zeggen “ze” (the interwebs) eigenlijk dat tarwegras allemaal doet?

Voordelen tarwegras
De voordelen van tarwegras

Energie booster
Bevalt 90% van alle vitaminen en mineralen die een mens dagelijks nodig heeft
Staat gelijk aan 800-900 gram fruit/groente
Gemakkelijk te drinken
Sterker immuunsysteem en bevordert je algemene gezondheid

aldus het alwetende interet

punt 2 en 3 vind ik alweer typisch tell-sell gezever maar we gaan het zien een beleven!

Doen jullie mee?

Brightmorningdew

Comments 7

  1. Haha ik denk dat ik hier voor pas maar ik ben benieuwd naar je bevindingen over 2 weken πŸ˜‰ (en of je ook maar 1 keer meer dan je minimale dosis neemt ;)!)

Laat mij weten wat jij vindt!