Hamsterkooi kerst 2015

Brightmorningdew LIFESTYLE 4 Comments

hamsterkooikersttour

Ik had hem al een tijdje geleden beloofd en hier is hij dan, de hamsterkooi kerst 2015 tour! Nim is helemaal klaar voor de aankomende feestdagen en het hok maakt mijn hele huis gelijk kerstig. Benieuwd hoe ik de hamsterkooi om heb getoverd in een winterwonderland? Kijk dan snel de video van vandaag!

Ik krijg van veel mensen de vraag welke kooi ik heb. Mijn kooi is de Ferplast Karat 80 een kooi met de volgende afmetingen: 80x50x50cm. Dit lijkt misschien groot maar dit is maar iets boven de minimale maat voor een Syrische hamster (goudhamster). Stiekem ben ik zelf alweer aan het kijken naar een iets grotere kooi omdat ik deze soms toch een beetje aan de krappe kant vind.

Ik hoop dat jullie het weer een leuke video vonden! Hebben jullie je huis al een beetje in de kerstsferen gebracht?

Liefs,

Daniëlle

 

Brightmorningdew

Comments 4

  1. Check die uber coole rad dan! Ik had toen ik in de brugklas zat een hamster (ik heb er drie gehad) en toen waren er alleen nog van die ouderwetse radjes waar ze ’s nachts in gingen rennen.

  2. Hahahaha wat ontzettend leuk zo, zou ik nu nooit aan gedacht hebben om dat te doen 😉

    Alleen, volgende keer, graag het originele Christmas eronder zetten, ik vind dit zoooooooo vreselijk van hem… hahaha alleen Mariah Carey 😉

    X

Laat mij weten wat jij vindt!