Happy New Year! – De blogger tag

Brightmorningdew LIFESTYLE 5 Comments

 

Ten eerste…. Gelukkig nieuwjaar!

Misschien moet je nog naar bed na een super gaaf feest ,ben je nu rustig aan het wakker worden in 2015 of ben je ontzettend brak en is het al ver in de middag nu je eindelijk je ogen hebt open gedaan. Hoe dan ook, het nieuwe jaar is begonnen 2014 is nu écht voorgoed voorbij.

 

Ik wil dit moment aangrijpen om jullie te bedanken voor het bezoeken van mijn blog in 2014, ik hoop dat jullie dit ook in 2015 nog met veel plezier zullen doen! Mijn blog begon als een stok achter de deur voor mijzelf, een soort online dagboek. Ik had ook al vaker geblogd, soms alleen en soms met een heel team. Nog nooit blogde ik zo persoonlijk als op Brightmorningdew, en ik blogde ook voor het eerst in het Nederlands!

2014 was voor mij het jaar waarin ik officieel begon met mijn “grote mensen baan” , het jaar waar in ik besloot om nu even in Nederland te blijven én het jaar waarin ik regelmatiger ging bloggen en uiteindelijk dat op mijn eigen domein ging doen! 2014 was ook het jaar dat ik het hardlopen weer echt serieus heb opgepakt! Ik liep dit jaar meer dan alle andere jaren bij elkaar. Ik heb in 2014 8 maanden actief hardgelopen, in die 8 maanden heb ik 54 runs gedaan die samen 240 kilometer maken. Ik ben hier als ex-sporthater en beginnend hardloper erg trots op!

2015 word het jaar waarin ik blessurevrij ga hardlopen en het jaar waarin ik mijn doelen qua sport en eten echt ga behalen! Het wordt ook het jaar van mijn blog, ik zal in 2015 doorgaan met regelmatig bloggen. Het hardloopdoel voor 2015 is om gewoon 12 maanden hard te lopen en om het dubbele aantal kilometers te maken. In 2015 ga ik dus 500km hardlopen! Hoe en of dat mij gaat lukken lees je natuurlijk hier ;)!

Ik heb ter ere van het nieuwe jaar ook de “(Beauty)Blogger Oud &Nieuw tag “overgenomen van Misslipgloss, lees verder voor de vragen en antwoorden van deze tag!

Deze tag verdeeld de vragen in 2 categorieën; Oud en nieuw. Oud slaat op het jaar 2014 en nieuw op het jaar dat komen gaat.

Vind je deze vragen nou leuk, neem ze dan gerust over met natuurlijk een vermelding naar Misslipglos :)!

Oud:

– Wat is je leukste moment/herinnering van 2014?

2014 was qua herinneringen, hoe stom dit ook klinkt, niet super bijzonder. Anders dan voorgaande jaren maakte ik dit jaar geen verre reizen, studeerde ik niet af en had ik geen epische feestjes. Het was eigenlijk een jaar waarin ik vooral heel trots was op andere mensen die dingen bereikte. Een jaar waarin mijn eigen leven niet zo spannend was, maar daardoor niet minder leuk!

Het leukste van 2014 is denk ik wel mijn vakantie naar Oostenrijk en Kroatië!
– Wat is je meest gebruikte beautyproduct van 2014?

Garnier micellair water, om mijn gezicht s’ochtends en s’avonds te reinigen.

– Welke grote les heb jij geleerd in 2014?

Dat het leven in Nederland ook heel leuk kan zijn, en dat het best rustgevend is om niet altijd van de ene naar de andere reis te leven.
– Welke 3 blogposts waren het populairst op jouw blog in 2014?

De populairste blog was, gek genoeg, die over mijn haarkleur. Wie weet waren jullie gewoon heel nieuwsgierig naar nog meer selfies ;)? Daarnaast waren de challenge updates eigenlijk allemaal heel populair, de populairste (met echt maar 1 view verschil) waren de laatste update en de update over het december snoepgoed.

Sowieso zijn de persoonlijke updates over diëten en sporten het populairst.
– Wat is het leukste ding dat je voor je blog hebt mogen doen in 2014?

De “no crap challenge” ! Ik wilde dit al zo lang doen, en door mijn blog had ik eindelijk de motivatie om dit door te zetten!

Nieuw:
– Wat zijn de plannen met je blog voor 2015?

Ik wil een vast blogschema aan gaan houden en minimaal 3 a 4 stukjes per week plaatsen. Zo speel ik met het idee om op vaste dagen vaste onderwerpen te nemen. Dit zodat mensen weten wat ze kunnen verwachten. Maar wat doe ik dan als ik die week voor dat onderwerp geen inspiratie heb? Het is nog niet voorgekomen, maar het kan natuurlijk altijd. Geen blogpost? Een inspiratieloze blogpost (niet echt een optie..)?

Ik wil in ieder geval op maandag, woensdag en vrijdag een blogpost maken. In de weekenden zal er dan ook een stukje online komen. Als dit wat meer vorm heeft gekregen zal ik het wel ergens op mijn blog vertellen. Dan weet iedereen waar hij of zij aan toe is. Mocht je tips en/of voorkeuren hebben laat het mij dan zeker even weten in de comments!

– Wat zijn je doelen/wensen/ideeen voor 2015?

In 2015 wil ik mijn streefgewicht behalen, 500 km hardlopen en als het even kan ook een halve marathon hardlopen!

 

– Wat wil je anders doen in 2015 op blog gebied?

Een vast blogschema volgen dus en misschien soms wat serieuzer er mee omgaan. Mensen in mijn omgeving serieus vertellen over mijn blog en mezelf er niet meer voor schamen soms dat ik blog?

Ook wil ik mijn blog (nog) persoonlijker, ik merk dat mensen dat wel het aller leukste vinden!

 

Hoe was jullie oud en nieuw? Zoals je waarschijnlijk wel begrijpt deze blogpost  is vooruit geschreven (dikke kans dat ik namelijk nog lekker in bed of op de bank lig), ik maak dus nog een update hoe het mij etend en sportend is vergaan zo met oud en nieuw maar ik ben nu al benieuwd hoe het bij jullie is geweest! Hadden jullie een leuk feestje, een rustig avondje thuis of misschien wel iets heel anders? Laat het mij weten bij de comments!

Brightmorningdew

Comments 5

  1. I simply want to say I’m very new to weblog and definitely liked you’re web site. Probably I’m going to bookmark your blog . You really have superb article content. Thank you for sharing with us your web-site.

  2. Pingback: experian credit report canada

Laat mij weten wat jij vindt!