Hardlopen| Damloop by night

brightmorningdew LIFESTYLE 7 Comments

StartbewijsDamloop

Startbewijs klaar… en gaan!

Zaterdag is het zo ver, mijn eerste echte officiële hardloop “wedstrijd” hoewel de damloop meer een event is. het is druk en daardoor moet je niet verwachten een toptijd te kunnen lopen zeggen ze.. nouja een top tijd hoeft niet maar ik wil ook niet als laatste over de finish.. als dat lukt ben ik gelukkig!

En als dat niet lukt dan verdrink ik mijn verdriet bij de dichtstbijzijnde McDonalds en gooi ik mijn gezonde levensstijl overboord. Ok misschien niet zo dramatisch maar ik ben dan tóch een iniminibeetje teleurgesteld. Hoe luchtig ik er over doe stiekem wil ik hem gewoon in maximaal 40 minuten lopen.. dat is ongeveer onmogelijk aangezien ik hem nu in trainingen binnen 45 minuten loop.. en 5 minuten er af in een druk event? Ik denk het niet.. maar goed wie ben ik..ik ben ook maar een beginner…;-)

Zie ik jullie aan de start?

 

Brightmorningdew

Comments 7

  1. I just want to say I am just very new to blogs and honestly savored this web blog. Almost certainly I’m going to bookmark your blog post . You actually come with good writings. Thanks a bunch for revealing your web site.

  2. Pingback: fifa 16 coins

  3. Pingback: YOURURL.com

  4. Pingback: hoverboard

  5. Pingback: smart balance wheel

  6. Pingback: human hair wigs

Laat mij weten wat jij vindt!