Hardlopen & Sport | Week 15 – Obstacle run

Brightmorningdew LIFESTYLE 7 Comments

Weekly Update

 

Week 15 was mijn laatste volledige week in Nederland voor China én de week van de obstacle run, ik deed het dus tot zaterdag een beetje rustig aan. Drie keer heb ik gesport deze week, kijken jullie mee?

Maandag

Daar gaan we weer! Na mijn vorige hardloopsucces had ik eigenlijk bijna nergens last van, maandag besloot ik dus weer de schoenen aan te trekken en te kijken of ik er nog een 6 kilometer uit kon persen. Zaterdag is de obstacle run en dat is 6 kilometer plus obstakels, dus even kijken of mijn benen in ieder geval nog 6 kilometer kunnen lopen!

 

Mijn benen hadden er geen problemen mee, ik liep heerlijk en de kilometers vlogen voorbij. Mijn maag had er wat meer moeite mee, al het paas eten zat aardig dwars. Het tempo opvoeren was eigenlijk onmogelijk. Gelukkig stond er geen snelle run op de planning! Note to self, na een heftige paasbrunch is 2,5 uur wachten níet genoeg!

Donderdag

Donderdag was het ook tijd voor Robbert om zijn schoenen weer eens aan te trekken. Drie weken lang deed hij helemaal niets, tijd om daar verandering in te brengen. Meneer ging zoals gewoonlijk de run in met frisse tegenzin en hij had ook absoluut geen zin in een grote ronde. Gelukkig stond er bij mij ook maar een kort rondje op de planning! Na een rondje van 3,5 kilometer stonden we weer voor de deur, het was een snelle ronde met een gemiddelde tijd van 7’00 dat is nu voor mij snel! Zeker met al die pollen in de lucht en de 3 weken niks doen was ik erg trots met deze eindstand als snelle ronde.

Zaterdag

 

OBSTACLE RUN DAY! Het verslag volgt later deze week maar zaterdag was de dag van mijn zwaarste 6 kilometer ooit. Het was nat, koud en vies en langzaam.. ik heb er een uur en tien minuten over gedaan dát is zeker niet mijn snelste 6 kilometer ooit. Wél was het een van de gaafste runs die ik ooit heb gedaan! De foto hierboven werd gemaakt vlak na de finish toen ik in een heerlijk -blubberige- hot-tub sprong.. mijn gezicht verteld je al bijna het hele verhaal 😉

Woensdag komt het wedstrijdverslag online!

Al met al heb ik mijn doelen voor deze week weer gehaald! Aankomende week vertrek ik donderdag naar China, de planning is om voor donderdag in ieder geval 2x hard te lopen en eigenlijk wil ik er ook nog een klein cirquitje in proppen, maar daar durf ik mezelf nog geen beloftes over te doen ;)!

Overigens staan er gewoon blogjes klaar! Jullie merken dus weinig van mijn afwezigheid de komende 3 weken!

Hoe is jullie week gegaan? Lekker gesport? Hebben jullie nog leuke events gedaan dit weekend? Laat het mij weten bij de comments!

 

Brightmorningdew

Comments 7

 1. Klinkt heftig zo obstacle run klinkt heftig, goed dat je deze hebt gehaald.

  Je hebt een leuke nieuwe foto op je blog geplaatst. Gaaf dat je naar China gaat is dit voor je werk?

  1. Post
   Author

   bedankt! Ja China is voor mijn werk, we hebben wat beurzen & leveranciers te bezoeken.. het word een drukke tijd dus.

 2. Zo vervelend als je last van je buik hebt met hardlopen, maar toch netjes de km’s gelopen! Ik ben erg benieuwd naar je verslag van de obstacle run. Veel plezier/succes in China.

 3. Ik moet me toch ook nog eens een keer aan een obstacle run wagen, lijkt me toch wel heel leuk om eens te oen.
  Ik ben benieuwd naar je verslag van woensdag!

 4. Super zeg! Ik ga komende zomer een obstacle run doen… vind het heel spannend maar ik heb er ook enorm veel zin in. Vrijdag heb ik mijn allereerste hardloopevenement gelopen, een verslag hiervan komt vanavond 😀

  1. Post
   Author

Laat mij weten wat jij vindt!