Hello 2016!

Brightmorningdew LIFESTYLE, TRAVEL 2 Comments

outfit8

2016, ineens ben je daar! 2015 is weer eens in een rap tempo voorbij gegaan. Gelukkig is dit het eerste jaar op deze blog geweest waardoor ik een aantal leuke momenten voor mijzelf (en voor jullie) vast heb kunnen leggen. Vandaag kijk ik nog één keer terug op 2015… daarna is het echt tijd om de blik weer vooruit te zetten!

Een ABC’tje

in 2015 mocht ik een ontzettend gave reis naar Aruba, Bonaire en Curaçao maken! Een droom die uitkwam. Dit was tevens een start van het regelmatiger posten op mijn youtube kanaal! Van deze vakantie heb ik dan ook drie leuke vlogs.

Gek hoe snel je went aan nieuw geluid.. want nu ik het geluid met de microfoon hoor tijdens de video’s denk ik..”wat lelijk” haha! Gelukkig geven de beelden mij dat gevoel niet.. heerlijk om af en toe zo je vakantie terug te kunnen zien!

Een nieuwe uitdaging

2015 was ook het jaar waar in ik besloot mijn baan op te zeggen en mijn geluk te beproeven in een andere sector. Dit is nog niet zo heel erg lang geleden, ik heb dus nog geen harde resultaten maar mijn gevoel zegt mij dat dit de juiste keuze is geweest! Ik heb eind 2015 een aantal leuke gesprekken gevoerd en ik ben benieuwd wat hier in 2016 uit gaat komen!

Best nine

best9

Een jaar overzicht is natuurlijk niet compleet zonder een instagram overzicht. Van links naar rechts vanaf boven gezien zijn deze foto’s van de volgende dingen

 1. Groet uit Schoorl run
 2. Nieuwe Adidas schoenen
 3. Nike womens run
 4. Bonaire
 5. Outfit foto herfst
 6. Bruiloft van vrienden
 7. Nike womens run
 8. Lunch salade
 9. Aruba

De hardloopfoto’s doen het dus veruit het best, wie weet dat dat mij in het nieuwe jaar wat meer weet te motiveren? Dit waren in elk geval de 9 meest gelikte foto’s op instagram! Staat jouw favoriet er tussen?

Hardlopen

In 2015 ging het (zeker in het begin) lekker met hardlopen. Zo liep ik drie keer in de week en heb ik twee 10 kilometer races gelopen! Helaas ging het later in het jaar wat minder lekker. Door wat gedoe met mijn evenwicht bleef ik maar vallen en liep ik een aantal nare blessures op. Zo heb ik dan ook de laatste maanden van 2015 echt minimaal hardgelopen, en daar baal ik stiekem best eens van. Nu doe ik niet aan goede voornemens maar wel aan doelen, en een van mijn doelen is om het hardlopen echt weer op te pakken (dit schreef ik echter al een stuk of 5 keer eerder..).

De kookvideo’s

Vlak voor ik mijn nieuwe camera kocht haalde ik het maximale uit mijn oude apparatuur! De kookvideo’s hebben daarom voor mij een speciaal plekje gekregen dit jaar. Het was zo leuk om een video op te nemen met mijn zusje (en mijn vader als camera man), ik hoop dan ook dat we dit jaar weer een leuk project samen kunnen doen! Heb je ze gemist? Dan kan je de video’s en de behind the scenes (aanrader!) hier terug kijken:

Jullie & mijn blog

Het laatste hoogtepunt dat ik van 2015 wil benoemen is het eigen domein van mijn blog en al jullie lieve reacties! Elke dag surf ik trots naar mijn stukje web en lees ik jullie reacties. Daarna surf ik vaak direct door naar jullie blogs. Even lezen hoe het met jullie gaat.

Zonder jullie, mijn lezers, zou mijn blog echt heel anders aanvoelen. Hiermee bedoel ik natuurlijk niet alleen de lezers die (bijna) elke dag een berichtje achterlaten. Nee ik bedoel ook die lezers die elke dag komen maar die niet reageren. Ik weet dat jullie er zijn (dat laten de statistieken zien) en ik  vind dat zo speciaal. Dat zo veel mensen dagelijks de tijd nemen om even op mijn blog te komen kijken. Het is precies dat wat mij soms overhaalt om tóch nog even een artikel af te schrijven, of om überhaupt door te gaan met bloggen als de onzekerheid toeslaat.

Die onzekerheid over het bloggen is al best een tijdje weg en dat komt door jullie, mijn lieve lezers! Ik hoop dan ook jullie in 2016 te kunnen blijven boeien, inspireren en amuseren! Mocht je nog tips, verzoekjes of vragen hebben dan staat mijn mailbox altijd open!

2015, het was weer een geweldig jaar! En ik kan niet wachten tot 2016.

Happy new year!

Liefs,

Daniëlle

 

Brightmorningdew

Comments 2

 1. En jij natuurlijk bedankt voor al je leuke content! Ik hoop dat je een hele leuke jaarwisseling hebt gehad en weer op naar een nieuw prachtig jaar!

 2. Ik moet je vlog nog zien van kerst, sorry dat ik zo achter loop, maar het haakvirus heeft mij echt te pakken sinds tweede kerstdag, als je dat al gelezen hebt, hahahaha En ja, echt tot diep in de nacht zit ik eventueel te haken en denk.. blogs, blogs, blogs.. woops 😉

  Gelukkig nieuwjaar lieverd! Dat al jouw wensen uit mogen komen in 2016, of veel daarvan, en ook later natuurlijk!

  X

Laat mij weten wat jij vindt!