Ik begin

Brightmorningdew LIFESTYLE 4 Comments

Vandaag is mijn laatste dag bij mijn werkgever. Yes! Morgen gaat het grote BMD Media avontuur dan ook echt beginnen. Maar natuurlijk valt het afscheid van collega’s ook weer zwaar. Je ziet ze minimaal 40 uur per week, dus je gaat ze toch missen. Ok, genoeg van dit emo-gedoe. Het betekent namelijk ook dat ik morgen mijn eerste werkdag voor mijzelf heb!

Nu gaat het dan echt gebeuren, ik ga als zelfstandig contentbureau verder. Spannend! Maar ik heb de afgelopen maand niet stilgezeten. Ik ga de eerste maand al in met drie opdrachtgevers, niet verkeerd al zeg ik het zelf! Ik moet dan ook eerlijk zeggen dat het met de dag meer begon te kriebelen. Nu werkte ik tot in de late uurtjes door om alles af te krijgen, straks kan ik er “normale werkdagen” mee vullen omdat dit nu echt mijn baan is.

Ik merk dat ik onrustig ben, niet alleen omdat ik zin heb om te beginnen maar ook omdat ik last heb van gezonde spanning. Elke minuut waarin ik “niets” aan het doen ben voel ik me een beetje schuldig, moet ik niet alles zo goed mogelijk voorbereiden? Zie ik niet iets over het hoofd? Maar ik weet ook dat niet alle begin perfect is en dat ik de vorige keer ook op mijn pootjes terechtkwam. Oh en was ik ook zelf niet degene die meer dan eens op dit blog riep dat rust de sleutel tot succes is? Zo zie je maar, je eigen advies opvolgen is niet altijd makkelijk ;).

De eerste maanden zullen in het teken staan van mijn portfolio uitbreiden, bestaande opdrachten uitvoeren en actieve acquisitie. Ik moet echt weer actief op zoek naar klanten, spannend! Ik ben benieuwd wat voor toffe ondernemers ik ga tegenkomen en aan welke vette projecten ik mag mee werken. Daar krijg ik echt positieve kriebels van!

Hier op mijn persoonlijke blog houd ik jullie natuurlijk op de hoogte van mijn avonturen, so stay tuned!

 

Foto: Pexels

Brightmorningdew

Comments 4

  1. Iets nieuws starten of doen is meestal erg spannend, dus ik wens jou heel veel succes toe en geluk ook, maar dat gaat vast en zeker lukken 😀

    X

Laat mij weten wat jij vindt!