Wat ik jammer vind aan mijn Michael Kors tas

Brightmorningdew LIFESTYLE 2 Comments

Wat was ik blij met mijn Michael Kors tas. Het was mijn eerste dure tas en ik had al maanden naar het plaatje zitten kijken. Toen mijn ouders naar New York gingen tijdens black friday (dikke korting!) namen ze de tas voor me mee. Sindsdien (december 2014) gebruik ik de tas bijna elke dag. Hij is qua formaat nog net zo fijn als toen ik ‘m de eerste dag gebruikte en hij is ook nog bijna net zo stevig. Toch is er in mijn ogen één nadeel.

Ik vind dat wanneer de vraagprijs voor een product €200+ is, je ook best wat van het product mag verwachten. Helaas moet ik zeggen dat de duurzaamheid van de hengsels wat teleurstelt:

Hier zie je de rafels aan de hengsels hangen. Ik probeer deze telkens kort af te knippen maar ze blijven maar terugkomen. Ook wanneer je ze met een aansteker wegbrand overigens!

Close-up zie je dat hij niet alleen rafelt, maar dat ook echt de “zijkanten” van de hengsels loskomen.

Zoals je op de foto’s kunt zien gaan de hengsels van deze tas rafelen en komt de “zijkant” er helemaal af. Ik heb meerdere mensen met deze tas (online)gesproken en dit gebeurt uiteindelijk bij iedereen. Nu kun je vervangende hengsels krijgen/kopen, maar het was fijn geweest als ze deze er standaard bij hadden gedaan. Omdat iedereen dit probleem lijkt te hebben is het dus niet een klein productfoutje, maar gewoon een terugkerend probleem. Daar moet je met een tas in deze prijsklasse wel de consument over informeren en ze direct voorzien van een oplossing. Niet gewoon afwachten en het (bijna) onmogelijk maken om deze hengsels online te bestellen.

Mijn tas en ik december 2014, ik was zo blij als een kind!

Het is dus allemaal op te lossen, ik gebruik mijn tas nog met net zoveel plezier en waarschijnlijk heb je in de winkel zo nieuwe hengsels. Toch wilde ik dit ook hier op dit blog delen. Toen ik de tas kocht wist ik zeker dat ik er vele jaren plezier van ging hebben. Dat is niet veranderd, maar je moet dus wel tussendoor even de hengsels vervangen ;)!

Heeft een van mijn lezers de gouden tip waar ik deze hengsels online kan bestellen of moet ik toch echt naar een winkel waar ze Michael Kors verkopen?

Brightmorningdew

Comments 2

  1. Ik vind het te erg voor woorden, zo’n dure tas en dat dit, nu heb ik geen verstand van handtassen hoor, ik heb er meestal hooguit 2 in omloop, en niet zo duur of zo, maar ik doe er vaak jaren mee, en vervang ik ze eerder omdat ik ze dan toch of zat ben, of ze zo oud eruit zien dat het tijd is voor weer iets netjes, maar ik kan je vertellen dat dit wel langer duurt dan 3 jaar…

    Dus nee, helaas, nul verstand van, dus kan ik je niet helpen met jouw vraag. 😉

    X

  2. Ik vind het goed dat je hier iets over schrijft, het is goed om kritisch te kijken naar producten, ondanks een merk of prijs (of JUIST om een merk of prijs eigenlijk). Ik heb helaas geen ervaring met Michael Kors tassen, dus kan je niet verder helpen..

Laat mij weten wat jij vindt!