#Lazy Sunday

Brightmorningdew LIFESTYLE 2 Comments

Het is weer zondag, de dag van de week waarop we het allemaal even lekker rustig aan doen. We slapen uit, doen misschien wat aan het huis, gaan sporten en doen vooral ook niet te veel. Zondag is bij uitstek de dag om lekker eens bij te lezen en te kijken op het internet. Vanwege mijn werk breng ik véél, heel veel, tijd door op het internet en verzamel dus de hele week door allemaal leuke dingetjes om met jullie te delen!

Wanneer je gewend bent aan blanke privileges…

Kan gelijkwaardigheid voelen als onderdrukking.  Voor iedereen die het heeft over het “verdwijnen van onze cultuur” als het bijvoorbeeld gaat over de zwarten pieten-discussie zou dit artikel verplichte kost moeten zijn. Het geeft een goed beeld van wat “white privilege” is en hoe er soms vergeten wordt wat dat betekent voor niet blanke, en dan vooral niet blanke mannen. Ik kan het misschien niet helemaal goed omschrijven, dus lees het artikel gewoon hier!

I am not your guru – Netflix

Veel mensen betalen een hoop geld om Tony Robbins te ontmoeten, en hij motiveert miljoenen om meer uit zichzelf te halen. Maar wie is deze man? En hoe gaan deze events waar hij op spreekt? Dit is allemaal te zien op Netflix! Als je twee vrije uurtjes hebt kan ik je echt aanraden deze docu te kijken!

OMG Dit beestje is dus ECHT!

Wauw, toen ik dit beestje voor het eerst voorbij zag komen dacht ik dat het nep was. Maar na wat onderzoek blijkt het dus wél echt te bestaan. Het is namelijk een Rosy Maple Moth, en hij komt voor in het oosten van Noord Amerika. Best cute voor een insect toch?

Rosy maple moth at the gas station this morning !! 🏵💐#rosymaplemoth #cottoncandy

Een foto die door snail.lien is geplaatst op


EN dit is de beard-flip

Ken je de hair-flip nog? De move die heel Instagram heeft overgenomen heeft nu een mannelijke variant: de beard-flip. En het is SUPER grappig!

Brightmorningdew

Comments 2

  1. hahahaha ja die baardflip, was gisteravond in editie.nl of vrijdag alweer natuurlijk, ik moet zeggen, best smerig als het eenmaal op zijn gezicht plakt, whahahaha Dan vind ik de vrouwelijke water hair flip wel wat mooier 😉

    En die mot, wowwwwwwww ja er zijn prachtige vlinders en motten op onze aardbol, van sommigen denk je echt… dit is nep…. maar ze zijn toch echt echt heel echt. prachtig!

    Fijne zondag lieverd!

    X

Laat mij weten wat jij vindt!