#Lazy Sunday

Brightmorningdew LIFESTYLE 2 Comments

Het is weer zondag, de dag van de week waarop we het allemaal even lekker rustig aan doen. We slapen uit, doen misschien wat aan het huis, gaan sporten en doen vooral ook niet te veel. Zondag is bij uitstek de dag om lekker eens bij te lezen en te kijken op het internet.

Daarom heb ik Lazy Sunday tips met vandaag: een jongetje dat professioneel bedelaar wilde worden, lunch inspiratie en Raounak die andermans geld uitgaf om snoep en chips te kopen.

Het jongetje dat professioneel bedelaar wilde worden
Een 16-jarige jongen uit China was zijn leven in de volksrepubliek helemaal zat. Hij had gehoord dat je in Dubai als bedelaar wel zo’n $4900,- kan ophalen dus hij besloot te vertrekken. Een vliegticket kopen was hem echter wat te duur, hij besloot dus om in het laadruim van het vliegtuig te klimmen! Het bizarre aan dit hele plan is dat het hem nog is gelukt ook, hij werd pas in Dubai door luchthaven officials ontdekt en gearresteerd. Hij vind het overigens niet erg om in Dubai vast te zitten, hij heeft namelijk gehoord dat zelfs gevangenen daar goed behandeld worden. Benieuwd naar het hele artikel? Dat vind je hier.

Raounak gaf andermans geld voor sigaretten uit aan snoep

Dat jongeren beter niet kunnen gaan roken is natuurlijk algemeen bekend. Maar het stukje over wat Raounak deed met het geld dat ze van een groepje jongeren kreeg om sigaretten te kopen vond ik hilarisch. Mocht je het nog niet gelezen hebben ga dat dan zeker even doen! Je kan het stukje hier vinden

Mind over munch lunch ideetjes

Zoals jullie weten eet ik weet gezond en wil ik toch nog steeds wat afvallen. Deze lunchboxen van Mind over Munch gaven mij in elk geval weer heel wat inspiratie. Nu nog even ergens zo’n handige lunchbox met vakken scoren.

Pokemon Sun & Moon

Dit nieuwtje is misschien niet voor iedereen, maar ik weet dat ik een paar mede Pokemon fans heb dus ik moest het toch even delen!

Mensen die mij al langer volgen weten het al lang, ik ben een enorme Pokemon fan! Al van kleins af aan koop ik telkens de nieuwe Nintendo handhelds speciaal om de nieuwe Pokemon games te spelen. Ook Sun en Moon ga ik nátuurlijk weer spelen! Gelukkig komen deze op de Nintendo 3ds, die heb ik al dus hoef ik alleen maar het spel te kopen ;)! In de bovenstaande video zijn die nieuwe starters onthuld en ik ben heel benieuwd of jullie al weten voor welke jullie gaan?

 

Brightmorningdew

Comments 2

  1. Jaaaa nieuwe Pokémon. Daar word ik dus inderdaad ook heel blij van! Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik alleen van de eerste Pokémon reeks de namen weet, dus ik heb geen idee wie die drie daarboven zijn, maar die linker is toch wel mega cute. ^^

Laat mij weten wat jij vindt!