#Lazy Sunday

Brightmorningdew LIFESTYLE 1 Comment

Het is weer zondag, de dag van de week waarop we het allemaal even lekker rustig aan doen. We slapen uit, doen misschien wat aan het huis, gaan sporten en doen vooral ook niet te veel. Zondag is bij uitstek de dag om lekker eens bij te lezen en te kijken op het internet. Vanwege mijn werk breng ik véél, heel veel, tijd door op het internet en verzamel dus de hele week door allemaal leuke dingetjes om met jullie te delen!


Gilmore Girls staat op Netflix!

YAY! Ik heb vroeger heel héél veel Gilmore Girls gekeken, en ook toen ik net op mijzelf ging wonen heb ik alles nog eens gezien. Toch ben ik nu weer begonnen met kijken. Gilmore Girls is gewoon als een warme knuffel maar dan in TV-vorm. Ik denk dat iedereen wel weet dat deze klassieker nu op Netflix te bekijken is, maar mocht je het niet weten dan weet je het nu!

Pokémon Go uitgesteld 

Ohnoo! Bente zei het al “is dat nieuwe Pokémon spel, die app die er aankomt, niets voor jou?” nou dat is dus Pokémon GO en dat is zeker wat voor mij! Helaas is het spel voor Nederland nu even uitgesteld… waarom? Omdat de makers niet hadden verwacht zo veel Pokéfans te hebben! De servers zijn overbelast en een verdere uitrol zou deze natuurlijk alleen nog maar erger overbelasten. Gelukkig zijn er al manieren om het spel te spelen, maar officieel moeten we nog even wachten. (p.s. ja ik speel het dus al en I LOVE IT)

Achter de schermen van een Met-Gala jurk!

Het Met Gala is een van de grootste events in Amerika. Het is de gelegenheid voor de sterren om helemaal uit te pakken! Karlie Kloss laat op haar Youtube Kanaal een behind the scenes zien waarin ze ons mee neemt door het ontwerp/pas proces van haar jurk! Ik vind deze jurk haar ook echt geweldig staan, maar goed… wat staat haar niet geweldig?

Rope swings en FAILS

Fun in the sun! Wij moeten hier nog altijd een beetje wachten op langdurig zomerplezier maar deze jongens en meiden kunnen er wel al lekker van genieten. Ze hebben een grote rope swing opgehangen en doen daar de leukste kunstjes van af! Stiekem vind ik het van deze hoogte dood eng… maar het is wel leuk om naar te kijken.

Pokémon Sun & Moon beelden

Er zijn rond 1 juli weer nieuwe Pokémon Sun & Moon beelden opgedoken, we zien vooral veel gevecht-gameplay en een paar nieuwe Pokémon. Voor mij in dit geval niet veel spannends, ik vind vooral de omgeving altijd érg leuk om te zien. Het gerucht gaat dat we zowel rond 15 juli als 17 juli weer nieuwe informatie gaan ontvangen dus ik wacht rustig af!

“You can paint with all the colors of the wind” – Pocahontas @bangbangnyc #bangbangforever #bangbangtattoo #bangbangnyc

Een foto die is geplaatst door Georgia Grey (@georgiagreynyc) op


Disney Tatoeages – via Buzzfeed

Op Buzzfeed kwam ik bovenstaande tatoeage tegen in een artikel VOL met Disney tatoeages. Nu zou ik zelf niet zo snel een tatoeage laten zetten, maar het kijken naar andermans tatoeages vind ik erg leuk! Mijn favoriet is denk ik de Mickey schets wat is die van jou?

Brightmorningdew

Comments 1

  1. hahahahaha seizoen 6, aflevering… ergens…. hier dito, maar weet je ook dat seizoen 8 onderweg is? 😉 Mijn nicht zit daarop te wachten namelijk en wij wisten dus al heel lang dat de Gilmore Girls op Netflix zou komen, maar niet dat ze alle eerste 7 seizoenen erop zouden zetten, voor mij echt heel goed, want ergens op tv, telkens weer, keek ik, stopten ze weer, starten ze weer opnieuw zonder aankondiging, bleef ik weer hangen, ik zie de serie nu voor het eerst compleet, heerlijk! en ja het was dus erg fijn om even ziek te zijn in dit geval, want ik ben pas een week geleden begonnen met kijken 😛

    X

Laat mij weten wat jij vindt!