#Lazysunday

Brightmorningdew LIFESTYLE 3 Comments

En toen was het alweer zondag, de tijd zoeft voorbij. Ik heb nog een aantal blogjes op de planning staan maar nog geen tijd gehad om ze af te maken, foto’s uit te zoeken etc. Maargoed, voor de #Lazysunday maak ik wel even tijd! Ook deze week kwam ik weer een aantal leuke, grappige en bijzondere dingen tegen online.

Haat je sporten? Dat komt gewoon omdat je slim bent…

Ik heb een geniaal excuus om niet naar de sportschool te gaan. Er schijnt namelijk een direct verband te zijn tussen je intelligentie en hoe graag je jezelf in het zweet werkt. Mij vind je dus weer lekker op de bank ;)! Weten hoe het zit, je leest het hier.

7 bijzondere geheimen van Utrecht

Utrecht was tot 2013 mijn stad en ik vind het nog steeds hartstikke leuk om zo nu en dan daar de stad in te duiken. Het artikel van collega-blogger(s) Daisy & Patrick sprak mij dan ook gelijk aan. Een stukje over 7 geheime dingen van Utrecht, en eerlijk? Dat van die fietsbellen was mij echt nog nooit opgevallen. Ik moet toch wat beter gaan opletten de volgende keer. Benieuwd naar alle 7 de geheimen, je leest ze hier.

De open brief van Milou Deelen

Milou Deelen, het meisje dat je misschien nog wel kent van deze video, kwam onlangs weer veelvuldig naar voren in de media. Dit keer omdat iemand bij de Waterkant een foto onder haar rokje heeft gemaakt en ze daar direct actie op ondernam. Bi-zar dat dit soort dingen nog altijd gebeuren en dat er ook nog altijd mensen zijn die háár de aandachtstrekker noemen. Alsof je voor je lol met zo’n verhaal naar buitenkomt. Haar open brief aan de man die deze foto maakte lees je hier in Het Parool, als je deze nog niet gelezen had kan ik je dit zeker aanraden.

Mijn eigen rattenshoplog

Zoals sommige van jullie misschien wel weten heb ik ook een YouTube kanaal waar ik dingen over huisdieren bespreek. Dit keer had ik wat leuke dingen gekocht voor mijn ratten, voor de liefhebbers deel ik ook hier nog even de video.

Brightmorningdew
Dit vind je misschien ook leuk om te lezen

Comments 3

  1. Ik mocht nooit een rat van mijn moeder, hahaha doe mij ook maar katten 😉 Wel leuk allemaal, en ja knaagdieren zijn knaagdieren en als ze aan de tralies van de kooi gaan hangen en herrie maken, weet je dat je iets moet doen, heb wel cavia’s gehad en ooit hamsters 😉

    Maar die eerste link, hahahaha geweldig, ik ben dus in het midden denk ik, want ik beweeg graag, tegelijk weer niet.. het hoeft niet namelijk, maar als ik dan onderweg ben voor de hobby fotografie, doet dat ook weer goed. 😉

    X

    1. Post
      Author

Laat mij weten wat jij vindt!