#Lazysunday

Brightmorningdew LIFESTYLE Leave a Comment

Yes Yes! Het is weer zondag, voor de meeste van ons is dit dé lazy day van de week. Om jouw luie dag nog nét even iets luier te maken heb ik wat leuke artikelen, video’s en feitjes voor je verzameld. Kun jij lekker lezen en kijken zonder dat je zelf opzoek hoeft. Goeie deal toch?

Vandaag in de #Lazysunday: iemand geeft Trump Tower een nieuwe naam op Google Maps, een verkeerde Thanksgiving-uitnodiging pakt goed uit en Domino’s Japan gebruikt een rendier om pizza’s te bezorgen.

Trump Tower krijgt een nieuwe naam

dump-tower

Trump Tower in New York is samen met het Trump hotel dé plek voor voor- en tegenstanders om te verzamelen. Deze plekken worden dan ook met een grote politiemacht beschermd. Maar online kan iemand alsnog het pand “besmeuren”… Zo was Trump Tower online voor een aantal uren “dump tower”. Helaas is het alweer terug veranderd, maar we hebben de foto’s nog!

Oma stuurt per ongeluk een uitnodiging naar een vreemde voor Tanksgiving  

Een Amerikaanse vrouw dacht haar kleinzoon uit te nodigen voor Thanksgiving, maar het bleek een vreemde! Ze had waarschijnlijk het verkeerde nummer van haar kleinzoon opgeslagen. Maar oma’s hebben een reputatie hoog te houden, dus toen de vreemde vroeg of hij alsnog mocht komen was het antwoord daarop ja! Je leest alles over deze bijzondere ontmoeting hier.

Domino’s Japan gaat rendieren gebruiken om pizza’s te bezorgen

Wat de F.? Domino’s Japan vond het met al die sneeuw heel onpraktisch om fietsen te gebruiken. Dan zou je denken dat je auto’s inzet, maar dat was waarschijnlijk te normaal. Domino’s Japan gaat namelijk rendieren inzetten om pizza’s te bezorgen! De rendieren gaan een slee voorttrekken waarin de pizzabezorger met de pizza zit. Ik zeg, trek hem een kerstman-pak aan een voor je het weet is er een nieuwe social meda hit geboren.

 

Brightmorningdew

Laat mij weten wat jij vindt!