Life| 10 luie #fitgirl problemen

Brightmorningdew LIFESTYLE 6 Comments

Lazy

 

Nu ben ik tegenwoordig best actief te noemen, mensen die mij pas net ontmoeten zouden mij misschien wel sportief willen noemen. Maar de echte kenners weten dat er in mij een echte luilak schuilt… en dat is oké!

Ter ere van mijn luie kant wil ik vandaag met jullie een ‘luie #fitgirl lijstje’ met jullie delen. Gewoon omdat ik niet de enige ben waar een luilak in schuilt.

 1. Op maandag denken dat je dinsdag dan wel gaat sporten en dan heel je weekschema moeten ombouwen omdat je natuurlijk wel 2 of 3 keer in de week wil sporten met voldoende rust. Het ombouwen en plannen kost ongeveer net zoveel tijd als dat een klein rondje hardlopen had gekost. Maarja… hardlopen kan niet voor de tv..
 2. Nog één aflevering van je nieuwe serie en dan ga je écht, dat je dat 3 afleveringen geleden dacht dat negeer je maar even.
 3. Vroeg opstaan om te sporten? Vergeet het maar! Al lijkt het ’s avonds nog zo een goed idee (dan hoef je namelijk dan de bank niet meer af) de volgende dag druk je toch ook echt de wekker weer uit.
 4. Geen schone hardloop sokken betekent niet hardlopen.
 5. Het zelfde geld voor een lege telefoon/Ipod…
 6. En ook met een beetje regen blijf je lekker binnen.
 7. Is het dan eindelijk warm weer dan zitten de pollen je weer tegen, je kan er ook echt niets aan doen natuurlijk maar makkelijk is het wel.
 8. Ik heb vandaag naar het station gewandeld omdat er geen bus reed, dat is 15 minuten heen en terug. 30 minuten beweging per dag was toch voldoende? En die zak chips heb ik nu ook wel verdiend!
 9. Je maakt geregeld een planning met al je sportieve activiteiten. Je gebruikt allemaal leuke kleurtjes en stickers want dit keer ga je je er aan houden. Een week later ben je al 3 dagen vergeten dat ding in te vullen. En nu die dan toch niet meer compleet is dan kan je er beter maar direct helemaal mee stoppen.
 10. Jij vindt het helemaal prima om een hele dag binnen te hangen, elke dag een frisse neus halen en bewegen is overrated.

Tja wat zal ik zeggen. I have no shame in my lazy #fitgirl game…

Huist in jullie ook een luilak?

 

 

Brightmorningdew

Comments 6

 1. Hahahaha, ja natuurlijk huist er in mijn ook een grote luilak, maar ergens, dan voel ik me zo schuldig na aflevering nummer 6, dat ik alsnog even wat ga doen, voor de vorm, hahahaha

  En die frisse neus, het balkon is toch ook buiten? 😉 Dat soort dingen 😛

  Nah, ik ben lui, en dat ben ik geworden, jij hebt punt nummer 7, mijn hele punt is natuurlijk mijn fibromyalgie, dat is nog makkelijker want die is 24/7, en dat ben ik nu juist aan het aanpakken, nee, ik kan meer, dus opnieuw indelen die hap! En ja, daar ben ik al een paar maanden mee bezig, het gaat goed! En daar ben ik trots op, als ik nu nog 1 dag heb in de week dat ik niet buiten kom? Is dat veel, dat kon weleens 3 dagen zijn….

  X

 2. Haha sommige dingen zijn wel herkenbaar.. soms lukt het mij gewoon niet om in de ochtend te gaan sporten = vroeg uit bed.. maar ik moet zeggen dat ik dan meestal dan nog wel smiddags ga. Als ik een sportmoment skip heb ik helemaal zo’n naar schuldgevoel namelijk. Donderdag ga ik meestal niet sporten terwijl ik het wel altijd in plan.. woensdagavond en vrijdagochtend sport ik standaard en daarom vind ik het niet fijn om die dag te sporten omdat het zo kort op elkaar is.. maar dan geniet ik zeker van mijn rust. Ik ben trouwens ook meer een mooi weer sporter qua hardlopen.

 3. I just want to tell you that I am just new to blogging and site-building and seriously loved this blog site. Almost certainly I’m likely to bookmark your blog . You really have very good article content. Many thanks for sharing with us your blog site.

Laat mij weten wat jij vindt!