Life| Jip – Voorbereidingen op de lente

Brightmorningdew LIFESTYLE 5 Comments

Eerder liet ik jullie al de winterkooi zien van mijn kleine vriendin, vandaag deel ik met jullie wat kiekjes van de “lente” kooi. Het is natuurlijk nog helemaal geen lente, maar ik kon de confetti bodembedekking met geen mogelijkheid weerstaan.. Ik heb er dus maar direct een vrolijk gekleurd thema van gemaakt in het hok!

Net als de vorige keer heb ik weer een dikke laag gelegd om lekker te graven en ook lekker veel huisjes en verstop plekken zodat ze niet te lange stukken onbeschut hoeft te lopen. Ondanks dat de opstelling dus bijna niets is veranderd heeft het door de andere kleuren toch direct weer een hele andere uitstraling.

Tussen deze kleuren is ze ineens een stuk makkelijker te vinden! In de oude opstelling kon ze soms nog in een hoek zichzelf ingraven zonder dat ik haar dan nog zag. Gek dat een grijs beestje zich dus toch nog zo goed kan camoufleren tussen al dat wit! Tussen deze vrolijke kleuren steekt het grijs echter lekker af! Het zal wel niet lang duren tot de grijze korrels op de bodem (back2nature, voor knaagdieren en reptielen mocht je het je afvragen) gemixt zijn met de confetti kleuren (carefresh). Dan zal het wel weer lastiger worden om mevrouw terug te vinden!

Jip zelf is in ieder geval weer blij met de nieuwe inrichting en heeft alweer heerlijk gegraven in de verse bodembedekking!

Brightmorningdew

Comments 5

  1. Haha wat een ontzettend leuke vulling! Is weer eens wat anders dan saai hooi en zaagsel 🙂 Ik had heeel vroeger ook zo’n zelfde dwerg hamstertje! Mijnes was alleen licht grijs. Leuke beestjes!

Laat mij weten wat jij vindt!