Looks | Ik ga Paula’s Choice testen

Brightmorningdew LIFESTYLE 7 Comments

 

Dat mijn huid een drama is zullen niet veel mensen weten. Ik heb namelijk het ‘geluk’ dat de narigheid op mijn gezicht zich voornamelijk onder mijn huid afspeelt. Sinds mijn 22e verjaardag werd mijn anders redelijk rustige huid ineens geplaagd met grote en pijnlijke onderhuidse ‘schijven’.

Vreselijk vond ik het, waar andere mensen hun huid normaal gesproken rustiger word na de puberteit werd mijn huid een slagveld. Steeds vaker kreeg ik ook kleine pukkeltjes en puistjes en ik werd steeds onzekerder.

Op youtube keek ik tutorials over hoe deze ontsierende plekken te verbergen met make-up en ik werd dus ook zelf steeds beter in het verbergen van deze plekken. Werd een plek echt te groot of  dan ging ik hem(tegen beter weten in) met een naald te lijf. Even werd de druk dan verlicht maar ik wist dat dat maar voor even was. Het nare aan onderhuidse puisten die je ‘uitdrukt’ is namelijk dat je vaak zelf de huid daar beschadigd en daardoor kunnen onderhuidse puisten terug blijven komen. Dan word het een never ending story  van puist uitdrukken, even rust, puist komt terug en weer uitdrukken.

Toen ik dit besprak met een vriendin raadde zij mij Paula’s Choice aan. Ik surfte hoopvol naar hun site zag de prijzen van de producten en klikte de site snel weg. Ik was dan wel een lichtelijk wanhopig maar ik had ook nog steeds geen geldboom in mijn tuin staan. Toch kreeg ik het merk niet uit mijn hoofd en vroeg aan mijn schoonheidsspecialiste of zij ervaringen had met het merk. Zij vertelde mij dat veel van haar cliënten goede ervaringen hebben met de producten en dat je met een test pakket best lang doet, in elk geval lang genoeg om te zien of het effect heeft.

Die avond ging ik opnieuw naar de webshop en ik bestelde het testpakketje in de samenstelling die je hier boven op de foto ziet staan. Een week geleden begon ik met gebruiken en ondanks dat ik pas over een maand mijn ‘echte’ vorderingen wil melden kan ik nu alvast zeggen dat het mij erg goed bevalt. Op het moment dat het pakketje binnen kwam zat mijn kin weer helemaal onder. Na twee dagen waren alle kleine puistjes al verdwenen en kwamen beginnende puistjes niet verder door. Voor de onderhuidse schijven moet ik natuurlijk het wel wat langer gebruiken dan een week maar ik merk wel dat ze een stuk minder groot en pijnlijk zijn dan voor het gebruik. Of ze nu sneller verdwijnen en misschien zelfs helemaal wegblijven (ik hoop het!) kan ik natuurlijk nog niet zeggen.

Wel wilde ik dit even met jullie delen, ik weet namelijk dat ik niet de enige 20+ er ben die kampt met huid problemen. Mijn huid is ook nog eens ontzettend gevoelig waardoor ik niet zomaar van alles kan proberen maar de toevoeging van de producten van Paula’s Choice aan mijn (al vrij uitgebreide) avondroutine hebben nu al erg positieve resultaten.

Ik hou jullie dus op de hoogte! Mocht jij ook een probleemhuid hebben dan durf ik nu heel voorzichtig deze producten dus wel aan te raden maar een uitgebreide review volgt zodra de test flacons op zijn.

Hebben jullie ervaring met deze producten?

Brightmorningdew

Comments 7

 1. Nee heb ik niet, maar ik weet wel wat het is allemaal, gelukkig!!! Ging het bij mij wel minder worden na de tienertijd, maar jee hoeveel flessen DDD (3xD) lotion ik heb gebruikt? In die tijd, bestaat dat nog eigenlijk.

  Ik hoop voor jou, want ja, het is erg fijn als je huid gewoon rustig is en blijft vooral in je gezicht, dat dit spul, hoe duur ook, echt gaat werken! Ik ben dan wel net als jij, ook al heb ik geen geldboom, maar als blijkt dat iets echt werkt, dan heb ik het er voor over.

  Ik ben heel erg benieuwd naar het uiteindelijke resultaat.

  X

 2. Jemig, dit had ik kunnen schrijven! Ik ben al minstens 2 jaar nieuwsgierig naar haar producten.
  Met name de BHA exfoliant lijkt me top.
  Maar ja, ik krijg nu ik blog wel eens wat opgestuurd (heb veel liggen dus) en vind het zonde om van alles zo weg te gooien of beter: weg te geven. (Dat is niet zonde)
  En op zich vind ik het nog niet eens zo duur ten opzichte van Philosophy of Clinique, maar ik ben gewoon bang dat het de zoveelste miskoop is.
  Maar aan de andere kant: Als het top werkt is het niet duur, want ze schijnen zeer zuinig in gebruik te zijn.
  De cyclus van huidvernieuwing duurt 28 dagen, dus ik geef ook alles minimaal een maand de kans.
  Ik ben heel benieuwd naar je ervaringen!

  1. Post
   Author

   Ja je hebt ook gelijk! Als het werkt dan is het elke cent waard maar ik ben/was gewoon bang dat het het zoveelste ‘hype’ product was dat stiekem helemaal niet zo goed werkt.. maar ik ben positief!

 3. Jaa Paula’s choice! I love it! Toen ik vorig jaar oktober terug kwam uit New York was mijn huid echt dramatisch. Sinds november gebruik ik elke avond een creme met BHA (of die andere, dat weet ik niet zeker) en heb eigenlijk nooit meer aanvallen! Het flesje gebruik ik dus sinds november elke dag en hij is nog lang niet leeg, heerlijk spul dus!

  1. Post
   Author

Laat mij weten wat jij vindt!