Maart 2016 in favorieten, nieuwe ontdekkingen en een mijlpaal

Brightmorningdew LIFESTYLE, TRAVEL 4 Comments

Maart is bijna voorbij en ondanks dat er nog een dag op de kalender staat voel ik mij al prima in staat om de maand met jullie door te nemen. Vandaag doe ik dat door mijn favorieten en nieuwe ontdekkingen met jullie te delen. Tijdens het schrijven van dit stukje behaalde ik ook nog een mijlpaal dus op de valreep mocht die ook nog in “maart 2016”.

Favoriete make-up

Catrice Velvet Finish foundation & concealer

favoriete foundation

Sommige was het al opgevallen dat mijn huid er de laatste tijd beter uitzag. Helaas had dit niet (veel, wel een beetje) te maken met een nieuwe huidverzorging. Helaas is mijn huid nog altijd onrustig maar deze velvet finish foundation en concealer verzachten die pijn een beetje ;)! Een prachtige semi-matte finish die mijn droge huidje niet uitdroogt. Echt een aanrader voor mensen met een droge huid die opzoek zijn naar een foundation met medium dekking!

Favoriete ervaring

Lapland en de Aurora Borealis
(4)

Dit is voor niemand een verrassing toch? De beste ervaring deze maand is toch wel het noorderlicht zien! “Lees hier het artikel dat ik schreef over het noorderlicht“.  Daarnaast was Lapland sowieso een van mijn beste ervaringen OOIT. Ik probeer de Lapland updates een beetje te doseren (spoiler alert, morgen weer een video en later deze week nog een artikel) maar ik ben er echt nog elke dag mee bezig. Het was een van de mooiste reizen die ik ooit heb gemaakt en ik raak er nog altijd niet over uitgepraat. De sneeuw, de gave activiteiten, de rust, de natuur en natuurlijk het noorderlicht hebben dit voor mij dé reis der reizen gemaakt.

Favoriet tentje

Beter & Leuk in Amsterdam Oost

Voor de vaste bezoekers zal deze foto bekend aanvoelen, dit was namelijk 6 maanden lang de header van mijn blog! De foto was genomen bij Beter & Leuk, een gezellig eettentje in Amsterdam oost. Ik was er al een tijdje niet geweest maar nu het “lunch- en terrasweer” er weer aankomt ben ik alweer 3 keer gespot bij Beter & Leuk. Ze hebben een hoop gezonde opties, een gratis refill op de kruidenthee en prima draadloos-internet. Een echte aanrader dus :)!

Nieuw ontdekt YouTube kanaal

Seeker stories

Dit kanaal plaatst mini documentaires en sfeervideo’s over uiteenlopende onderwerpen. Hou je net zoals ik van boeiende of opmerkelijke verhalen en kijk je graag YouTube video’s? Dan is dit kanaal er zeker eentje om in de gaten te houden!

MIJLPAAL!

200 abonnees op YouTube

Mocht het jullie ontgaan zijn (haha, nee vast niet) ik heb een YouTube kanaal en heb gisteren de 200 abonnees gehaald! Dat is natuurlijk voor sommige helemaal niks maar voor mij is dat echt wauw! Binnen een maand ben ik ineens verdubbeld! Ik weet dat niet al mijn bloglezers fan zijn van mijn video’s maar ik vind het zelf wel echt super leuk om te maken en ben dus erg blij met deze mijlpaal!

Maart was voor mij in elk geval weer een super leuke maand en ik kan niet wachten om te zien wat April in zijn mars heeft! Hoe was maart voor jullie?

Liefs,

Daniëlle

Brightmorningdew

Comments 4

  1. Nog even over Lapland vooral, gisteren was ik bij mijn fysio peut…. en hij is ene paar jaar terug naar Lapland geweest in dezelfde periode, het noorderlicht alert was aan toen zij er waren, ja ook met de hele familie, nul keer in een week tijd, hahahaha toen vertelde ik over jou…. hahahahaha VIJF KEER?

    En of je niet stiekem door een Heineken flesje had gekeken 😉 hahaha

    Geweldig!

    X

Laat mij weten wat jij vindt!