Mijn favoriete youtube kanalen van Juli

Brightmorningdew LIFESTYLE 9 Comments

Sharing is caring

 

Met het druilerige weer van de afgelopen tijd is het ideaal binnen-blijf weer! Behalve Netflix is er ook nog YouTube. Ik verdoe vele uren van mijn tijd met het kijken naar allerlei filmpjes op verschillende YouTube kanalen. Ben jij nog opzoek naar iets leuks of informatiefs om te kijken? Kijk dan zeker even verder!

Dieren kanalen

Ik kijk veel filmpjes over dierenverzorging en/of inspiratie voor hamsterkooien. Eerst om inspiratie op te doen voor de kooien van Jip en nu voor de kooi van Nim. Ja dat lees je goed, de oplettende lezer/instagram volger had mijn nieuwe hamstertje al gespot.. maar daarover later meer.

Mijn favoriete dieren kanalen zijn als volgt:

Hopping Hammy

Voor de leukste kooi inspiratie en goede tips over hoe je je hamsters tam kan maken! Ze weet veel en heeft zelf ook altijd een paar schattige hamsters rondlopen! Haar DIY-kooi is een van de mooiste kooien die ik ken.

Erins Animals

Meer weten over katten, honden, konijnen en of hamsters? Dan ben je bij Erin aan het goede adres! Inhoudelijk weet zij veel over al deze beesten. Ook geeft ze goede tips met betrekking tot budget oplossingen voor je huisdieren.

 

Fit en health kanalen

Als “fitness & health”blogger vind ik andere kanalen met dit onderwerp natuurlijk ook ontzettend interessant. Niet alleen sport kanalen maar ook meiden die verschillende gezonde tips en recepten delen vind ik ontzettend leuk om te kijken. Dit zijn mijn favorieten:

Sarah Fit

Voor leuke all-round tips over voeding, afvallen en sporten ben je bij haar aan het goede adres. Ondanks dat ik het niet 100% met alles eens ben vind ik het overgrote gedeelte van haar tips goed en haar recepten vaak lekker en makkelijk! Ook heeft ze leuke snelle makkelijke lunch en ontbijt ideetjes.

Women’s Health

Het YouTube kanaal van het welbekende blad Women’s health, veel dezelfde soort tips als in de bladen maar dan gratis ;)! Een aanrader dus als je het tijdschrift ook graag leest!

Optima Viva

Een Nederlandse dietiste met eigen blog en youtube kanaal. Vooral haar work-out video’s vind ik ontzettend leuk om te kijken!

Vlog/ random kanalen

Behalve informatief kijk ik ook graag YouTube voor gewoon “hersenloos”vermaak. Leuke entertainende filmpjes zonder een al te serieus karakter. Hier zijn mijn favoriete vloggers en random youtubers.

Simplynessa15

Voor vlogs en kletsvideo’s. Je vindt haar leuk of je vindt haar helemaal niets, haar verhalen zijn soms redelijk overdreven en ook erg Amerikaans maar daardoor niet minder vermakelijk.

Hans en Shifra

Die intro! Ze zijn beide ontzettend druk en ik kan hier ook niet dagelijks naar kijken maar ik vind het af en toe ontzettend vermakelijk om hun filmpjes te kijken! Ook leuk om eens een echt Nederlands vloggend duo te hebben, dit komt in ons kikkerlandje nog niet zo veel voor.

En we blijven even bij Shifra….

A cup of life

Een lifestyle YouTuber, heel leuk! Zoveel zijn er (nog?) niet die zoveel leuke en verschillende filmpjes maken. Ik ben vooral dol op haar simpele DIY’s en recepten en food tips (die zij ook “food DIY’s noemt

 

Dit waren mijn favoriete youtube kanalen van deze maand! De meeste heb ik pas vorige maand ontdekt en hoop dus dat jullie hier ook wat leuke nieuwe kanalen uit kunnen halen om te volgen! Weet jij of heb jij nou zelf ook een leuk kanaal? Deel dat dan zeker bij de comments!

Liefs,

Daniëlle

 

Brightmorningdew

Comments 9

  1. Hier heb ik nu niets mee he, zo gek, hahaha Ik moet je bekennen, ik lees jullie, reageer graag, soms kijk ik een youtube filmpje omdat het om jullie zelf gaat, maar die van totaal vreemden zien, ja zo nu en dan poezen natuurlijk, funny home… maar echt zelden dat ik dat doe.

    Dat stukje internet en openheid gaat aan mij wat voorbij eerlijk gezegd. Ik ben het ook wel zat als ik ruim 2 uur al jullie blogs heb gelezen en gereageerd dan moet ik echt totaal even wat anders doen, hahaha

    Wel leuk dat je het deelt voor hen die het wel leuk vinden en dat stukje internet graag zien 😀

    X

  2. Leuk lijstje! Ik kende nog geen enkele behalve A Cup of Life, en dat vind ik een geweldig kanaal, zij is altijd zo vrolijk! Sarah Fit lijkt me ook nog wel iets voor mij 🙂

Laat mij weten wat jij vindt!