New Gear| Go Pro HERO 4 Silver

Brightmorningdew LIFESTYLE 6 Comments

http://i1072.photobucket.com/albums/w371/Brightmorningdew/Photo%20diary/Gopro_zpsvppkbxmu.jpg

Al sinds de eerste Go Pro op de markt kwam was ik gefacineerd door dat kleine cameratje dat zo ontzettend goede kwaliteit video’s afleverde. Al meerdere malen heb ik op het punt gestaan er een aan te schaffen maar elke keer wist ik mezelf er weer uit te praten. Maar met een snorkel vakantie die dichterbij komt en wat andere video ideeën voor mijn youtube kanaal kon ik de drang om een Go Pro te kopen niet langer onderdrukken…

Ik ging naar de winkel en rekende met mijn verjaardag de prijs voor de Go Pro Silver af… €369,-! Geen goedkope aanschaf maar ik hoop wel een goede. Ik loop namelijk al een tijdje met allemaal video ideetjes  in mijn hoofd. Lang negeerde ik deze ideeën en gevoelens omdat ik mezelf niet creatief genoeg vond voor video… daarbij was ik ook absoluut geen edit wonder. Maar hoe meer video’s ik bekeek hoe meer het begon te kriebelen.

Goed ik heb dus nu mijn Go Pro en zal dan ook op vakantie proberen om een paar mooie beelden te maken voor een vakantie film die ik met jullie kan delen (dan heb ik ook direct een bucket list item die ik kan afstrepen). Dat houden jullie dus nog van mij tegoed ;)! Daarnaast kan je dus binnenkort sowieso wat meer video’s verwachten die niet altijd direct te maken hebben met mij die direct in een camera zit te praten… nee mijn video ideeën zijn wat anders dan dat. Wanneer ik dit met jullie wil en ga delen daar durf ik nog niets over te zeggen maar het is dus wel iets waar ik mee bezig ben!

Tot zo ver mijn gear update ;)!

Liefs,

Daniëlle

Brightmorningdew

Comments 6

  1. Gaaf! En weet je? Al doende leert men, overal is een eerste keer voor, en ook dat editten gaat je telkens beter lukken, oefening baart kunst.

    Ik heb in het verleden ook gefilmd, nog met een hele grote camera, lol, en ja, als ik mijn eerste beelden nog bedenk, dat was niets, tot op het laatst gewoon helemaal gaaf. Voor toen dan, laatste keer gefilmd in midden jaren 90 dus dat is wel even geleden.

    Go for it, en ik kan niet wachten tot je gaat snorkelen!
    X

  2. I simply want to say I’m new to blogs and honestly savored you’re web blog. Likely I’m likely to bookmark your blog . You certainly have incredible well written articles. Thanks for sharing with us your website page.

Laat mij weten wat jij vindt!