Een nieuwe toekomst voor Brightmorningdew

Brightmorningdew LIFESTYLE 4 Comments

Ik schreef kort geleden nog over 2016 voor Brightmorningdew. Toen wist ik stiekem al dat dit niet voor het héle jaar zou gelden, maar dat het zo snel zou veranderen dat had ik ook weer niet verwacht. “Gaat er nou weer iets veranderen ?!” hoor ik mijn lezers denken.

Er gaat inderdaad weer wat veranderen maar ik denk dat iedereen hier uiteindelijk gelukkiger van wordt…

Op dit moment is Brightmorningdew mijn blog waar ik schrijf over gezond leven, afvallen en sporten. Af en toe schrijf ik over andere dingen die ik leuk vind of die ik graag wil delen maar “gezond leven” voert de boventoon.

Dit voerde ik in 2016 op tot het extreme, er kwamen bijna geen persoonlijke artikelen meer online en dingen die niets met voeding of gezond leven te maken hadden waren bijna niet meer te vinden op mijn site. Aangezien het een van mijn favoriete onderwerpen is vind ik dit super leuk, alleen wist ik niet meer zo goed waar ik dan met mijn andere ideetjes heen moest.

Toen ineens kwam er een tweede partij ten tonele. Iemand die graag een website zou willen opzetten over gezond leven. Een website met een bepaalde koers waar ik ontzettend goed bij zou passen. Drie meetings en een paar brainstormsessies verder is de kogel door de kerk, er komt een nieuwe site.

Deze site wordt meer dan een blog, het wordt een online magazine. De precieze inhoud hou ik nog even geheim. Wanneer deze site online komt is nog niet beslist maar achter de schermen ben ik er druk mee bezig! Heel geheimzinnig dus allemaal, maar ik beloof jullie dat het echt tof gaat worden.

Dit betekent natuurlijk dat deze artikelen van deze site gaan verdwijnen. Dat gebeurt wel al een beetje voordat de nieuwe site online staat. Dit is omdat ik geen dubbele content wil plaatsen en sommige artikelen passen nou eenmaal beter op de nieuwe site. Die artikelen gaan dus even in de ijskast, maar zullen zeker online komen op het nieuwe platform.

Brightmorningdew.nl wordt daarmee dan ook een andere site, het wordt eigenlijk gewoon weer mijn 100% persoonlijke blog. De redenen waarom ik stopte met persoonlijk bloggen bestaan nog steeds, dus het zal geen “dagboek” site worden.

Wat je hier dan wel kan vinden?

  • Updates omtrent mijn eigen afval-missie en tips die hiermee te maken hebben
  • Persoonlijke updates omtrent mijn nieuwe project, jullie horen het hier als eerst
  • Video’s
  • Lifestyle artikelen
  • Artikelen over je geestelijke fitheid
  • Favorieten & reviews
  • Allerlei andere dingen die ik leuk vind om met jullie te delen

Het is eigenlijk dus Brightmorningdew.nl hoe jullie het gewend waren voor december 2015 maar dan iets minder dagboek en iets meer informatief. Ik weet dat dit na de aankondiging van vorige maand ineens erg snel weer anders gaat maar ik beloof jullie dat dit voorlopig even de laatste verandering is.

Ik ben zelf in elk geval ontzettend blij met hoe het allemaal gaat worden en stiekem ben ik achter de schermen al super trots op mijn nieuwe site. Trots dat ik de kans heb gekregen om dát op te zetten waar ik zelf altijd zo’n behoefte aan heb gehad. Ik vind het erg jammer dat dit voorlopig even betekent dat ik sommige artikelen niet direct met jullie kan delen. Maar ik weet zeker dat degene die hier graag kwamen vanwege voedingsadvies de nieuwe site het wachten waard vinden!

Het zijn voor mij in elk geval spannende tijden en ik kan niet wachten tot ik jullie wat meer kan vertellen over de avonturen die ik op dit moment beleef ;)!

Voor nu:

Welkom op Brightmorningdew 3.0

en tot snel!

Liefs,

Daniëlle

Brightmorningdew

Comments 4

Laat mij weten wat jij vindt!