Ondertussen op BMD Pets

Brightmorningdew LIFESTYLE 1 Comment

Wanneer ik thuis werk zijn Timon en Pumbaa mijn twee favoriete collega’s. Op mijn blog komen ze niet zo vaak voorbij, maar op BMDPets wel! Dit kanaal ben ik meer dan een jaar geleden begonnen om mensen meer te vertellen over de verzorging van kleine knaagdieren en ik doe dit nog altijd met veel plezier.

Onlangs ben ik op dit kanaal een nieuwe serie gestart, de beginnersgids voor toekomstige hamstereigenaren. Ik ben blij omdat de serie best goed word ontvangen, ik krijg leuke comments en mailtjes in mijn mailbox van mensen die mijn advies vragen. Robbert en ik grappen vaak dat wij later een dierenopvang, onze eigen zorgboerderij, willen. Dat is nu nog niet mogelijk maar door deze video’s zitten er wel sommige hamsters al beter bij dan eerst en daar kan ik heel gelukkig van worden! Ja, ik geef het toe… ik ben stiekem gewoon een animal lover en ik schaam me er niet voor!

Ik ben trots wanneer ik weer lees dat een kind mijn video aan een van zijn of haar ouders heeft laten zien omdat ze een groter hok willen. Of wanneer ik een mailtje krijg met de vraag of een hok, loopwiel of een bepaald soort voer wel goed is voor hun huisdier. Ik ben natuurlijk geen dierenarts dus ik kan helaas niet met alle problemen helpen, maar ik help waar ik kan en daar word ik echt heel gelukkig van.

Omdat ik weet dat sommige lezers van Brightmorningdew dit soort updates ook leuk vinden om te kijken deel ik af en toe wat nieuwe video’s hier. Zo ook vandaag. De eerste video is een storytime over de huwelijksreis (we gingen naar een asiel) en de aankondiging van de nieuwe serie. De volgende twee video’s zijn aflevering 1 en 2 van de hamsterbeginnersgids.

Brightmorningdew

Comments 1

Laat mij weten wat jij vindt!