Persoonlijk – Back home!

Brightmorningdew LIFESTYLE 5 Comments

Daar ben ik dan weer, van 30 graden zo pats boem in een keer in de kou en de regen. De shortjes liggen al ver achter in mijn kast en ik heb mijn truien al weer een plaatsje voor aan op mijn planken gegeven… Ik ben weer thuis, geen 30 graden meer geen palmbomen meer en geen vakantie meer.

Ik heb geen updates meer gegeven over Curaçao en Aruba, dit komt voornamelijk omdat het internet in Aruba echt belachelijk slecht was op de kamer en ik liever niet mijn laptop mee nam naar plekken waar het internet wel goed was… de WiFi werkte namelijk het beste bij het zwembad, niet echt een geschikte locatie voor een laptop ;)!

Ik heb op alle eilanden gefilmd maar op de ene eiland meer dan op het andere dus het zullen niet 3 exact dezelfde video’s worden maar ik ga dus wel een video maken over elk eiland! Ik heb best veel beeld materiaal en moet ook gewoon weer werken dus ik weet niet precies wanneer de video’s online gaan komen maar er komen dus wel 3 video’s online!

Curaçao

Na de vorige update was ik dus in Curaçao waar we in Pietermaai in een klein appartementje zaten. Willemstad was leuk, anders dan ik had verwacht maar wel leuk. Wel was het een kleine teleurstelling dat de beroemde pondjesbrug weg was ter restauratie… Geen typische “brug foto” van Willemstad dus ;)!

Verder was Curaçao ook weer heel relaxed, we huurde een auto en bezochten verschillende strandjes. Ons favoriete strand was toch wel Playa Lagun, een strandje waar we wel 4 schildpadden hebben gespot! Ook woont er op dat strandje een redelijk grote groep leguanen die absoluut niet mensen schuw waren! De eigenaresse van het strandtentje vertelde mij dat ze graag bladeren aten van een bepaalde plant en dat ik die wel mocht plukken om te kijken of ze uit mijn hand wilde eten! Dat liet ik mij natuurlijk geen 2 keer zeggen en zo had ik de hele groep leguanen om mij heen terwijl ze blaadjes aten die ik ze voerde.

 

Aruba

Op Aruba hadden wij de meeste tijd van alle eilanden, we kwamen daar redelijk vroeg in de ochtend aan en gingen pas laat in de middag weg waardoor we 5 dagen hadden (4 volle en 2 halve). Toch had ik deze extra tijd liever gehad op een van de andere twee eilanden. De stranden op Aruba zijn prachtig lang en het zand is extreem wit tot zo ver niets te klagen. Het enige jammere aan Aruba is dat het redelijk “Resort minded” is. Het is een eiland dat populair is bij Amerikanen die graag veel tijd doorbrengen op de verschillende resorts. Daardoor is er aan de strandjes die níet aan een resort liggen wat minder aandacht besteed.

Ook waren de meeste restaurants ook erg Amerikaans… en was alles echt gebouwd op het hoogseizoen dat op Aruba in de wintermaanden is. De restaurants waren dus allemaal redelijk groot, veel tafels en dat voelt in het laagseizoen toch echt wat minder gezellig aan. Gelukkig hadden we ook hier een auto gehuurd en kwamen we door goed te zoeken ook een aantal echt gezellige restaurantjes tegen waar we uiteindelijk toch ook heerlijk hebben gegeten!

 

Ik zal bij het plaatsen van de video’s ook nog wel wat meer vertellen over de eilanden en over wat wij daar allemaal hebben gedaan. Tot zo ver mijn kleine update, ik ben weer thuis! Ik heb een kleine vakantie kater en heb (zoals altijd) een beetje last van opstart problemen. Mijn vooruit gewerkte artikelen zijn helemaal op dus ik hoop dat het deze week lukt om weer een beetje rustig bij te werken maar mocht er dus geen artikel online komen dan weten jullie hoe het komt 🙂

Nu lekker nog even op de bank hangen en al jullie comments en mailtjes van de afgelopen tijd nalezen en jullie blogs bezoeken om weer lekker alles bij te lezen.

Tot snel!

 

Brightmorningdew

Comments 5

 1. Welcome home en dat je nu even in een dip zit of opstart problemen hebt hier, kan ik mij helemaal voorstellen 😉 Ik kijk uit naar je filmpjes en hopelijk ook meer foto’s die je daar ook weer in kunt verwerken natuurlijk, alles is mogelijk, ik wacht rustig af, en neem je tijd.

  X

 2. Welkom terug. Balen dat het alweer over is! Maar ik geloof dat er ook weer redelijk weer in Nederland op komst is dus dat zal de pijn een beetje verzachten.
  Ben heel benieuwd naar de video’s!

 3. Ben benieuwd naar je video’s! Thuis komen van vakantie is altijd een domper haha. Hopelijk ben je toch snel weer in je ritme met nog een beetje gedachtes aan de mooie vakantie!

 4. Welcome back! Oh wat een omschakeling van prachtig weer en een heel mooi land naar herfst in Nederland. Good luck with that 😉

  Gaaf dat je filmpjes gaat plaatsen, ben heel benieuwd!

 5. I just want to say I’m very new to blogging and site-building and honestly savored you’re website. Almost certainly I’m planning to bookmark your website . You amazingly have fabulous stories. Cheers for revealing your blog.

Laat mij weten wat jij vindt!