Pokémon Go Mania

Brightmorningdew LIFESTYLE 2 Comments

Veel van jullie weten dat ik altijd al dol was op Pokémon, en nu is dat weer cool! Pokémon GO is officieel (nog) niet uit in Nederland, maar is via diverse kanalen wel al te spelen. Ik ben sinds vorige week al lekker op jacht ;)!

Zoals in de video boven is het nog niet hier in Nederland, maar ik ben benieuwd hoe lang het nog gaat duren… Het eerste Pokémon Go ontslag in Nederland is namelijk al gevallen. Ook komen jongeren door het spelen van het spel een lijk tegen in de vijver. IEKS! Zulk soort gekke dingen zijn mij nog niet overkomen, maar ik moet zeggen dat ik het een leuke toevoeging vind aan mijn wandelingen door de stad! Ik bekijk sommige plekjes nu met hele andere ogen.

Mocht je onder een steen hebben geleefd en niet weten wat het spel is, dan heeft FOX News een korte introductie voor je:

Hebben jullie al Pokémon Go? Of laten jullie deze hype even aan je voorbij gaan?

 

Brightmorningdew

Comments 2

  1. Ja ik heb onder een steen gezeten ineens rare statussen op mijn FB etc, of plaatjes van Wilders die Pokemon het land uitstuurt bla, nou goed… het zal wel, heb de filmpjes gezien, nog meer gevaar op de weg dus als het eenmaal uit is en nog meer irritaties voor mij onderweg als ik op de fiets zit of ergens heen moet, hahahaha

    Ik blijf wel even onder die steen zitten 😉

    X

Laat mij weten wat jij vindt!