TAG| Mag ik eens even lekker zeiken?

Brightmorningdew LIFESTYLE 8 Comments

Persoonlijk
Bij Sammie las ik een tijdje geleden deze TAG. Eigenlijk hou ik helemaal niet van negatieve blogposts maar deze TAG vond ik wel erg vermakelijk. Gewoon even een kleine blogpost waarin je lekker je irritaties kunt uiten ;)! Hou je hier niet van, kom dan zeker morgen terug voor een gezellig artikel… vandaag vind je hier namelijk de “lekker even zeiken” TAG.

 1. Waar kan jij je gigantisch aan ergeren?

  Aan mensen die de schuld áltijd buiten zichzelf zoeken. Ja het leven is kut en oneerlijk en veel “overkomt” ons gewoon maar er zijn een aantal dingen waar je wél gewoon wat aan kan doen. Ook negativiteit (haha de ironie met deze TAG dan) kan mij ontzettend ergeren.

 2. Wat vind jij nou echt gigantisch irritant in het verkeer?

  Opgefokte bestuurders, mensen die gelijk woedend toeteren als iemand overduidelijk even de weg niet kan vinden. Hier in Amsterdam rijden veel toeristen en ja die verdwalen, kennen de regels niet goed of weten even niet waar ze heen moeten. Als je dat irritant vind moet je gewoon niet met de auto de binnenstad in. Verder haat ik fietsers die denken dat ze “king of the road” zijn maar eerlijk is eerlijk, als ik fiets vertoon ik ook dat gedrag.

 3. Welk eten vind je echt goor en krijg je niet door je keel?

  Mosselen en eigenlijk ook broccoli, hoewel het met dat laatste echt een stuk beter gaat! Ik dwing mezelf nu om elke week broccoli (of bloemkool) te eten en ik vind het nog altijd niet echt lekker maar echt smerig vind ik het ook niet meer.

 4. Waar wil je op dit moment over zeuren?

  Op het moment dat jullie dit lezen ben ik al op vakantie dus ik hoop nergens meer over maar op het moment van schrijven zeur ik dat het NOG ZO LANG DUURT voor dat ik weg mag. En dat ik nog zoveel moet doen voordat ik wegga dat ik stiekem ook nog wel een of twee dagen extra wil hebben voordat ik wegga…

5. Welke artiest kun jij echt niet uitstaan?

Rihanna, haar stem trek ik echt maar 5 seconde… dat nasale is gewoon niet zo mijn ding.

6. Wat vind je de rottigste klusjes in huis?

Het bestek uit de vaatwasser opruimen terug in de la. Dat duurt lang (want als je het snel doet snij je in je vingers) en maakt een irritant geluid. Afwassen zou ik overigens nog erger vinden dus ik neem dit klusje wel voor lief maar ik stel het het liefst zo lang mogelijk uit.

7. Waar stoor jij je zodanig aan op een blog, dat je hem direct weer weg klikt?

Nepheid/ het alleen maar doen voor gratis artikelen. Mensen die niet bloggen omdat ze het leuk vinden om te bloggen maar die het puur doen voor de business. Bewonderenswaardig hoor, maar gewoon niet my cup of tea.

8.  Welk tv programma vind je echt verschrikkelijk?

Ik zapte afgelopen week langs een programma waar mensen om geld kunnen vragen aan het publiek voor een privé probleem. Het kan aan mijn bekrompenheid liggen hoor maar dat vind ik echt rare TV? Sowieso ben ik niet echt fan van sensatie TV…

9. Aan welk make-up product heb je een hekel?

Primer! Het plakt, er zijn maar weinig echt goede en ik vind het gewoon te veel extra werk. Nee dan werk ik het wel gewoon bij (of niet).

10. Wil je verder nog ergens even lekker over zeiken?

Nou nee, niet echt meer haha!

 

Ik hoop dat jullie het tóch een leuke TAG vonden om te lezen. Ik TAG niemand persoonlijk maar zou het leuk vinden als je de TAG overneemt. laat het dan zeker hierover even bij de comments weten dan neem ik graag een kijkje!

Waar kunnen jullie je ontzettend aan ergeren?

Liefs,

 

Daniëlle

 

 

Brightmorningdew

Comments 8

 1. Haha love it, ik hou wel van af en toe lekker zeiken ;). In het verkeer heb ik echt een hekel aan mensen die zich niet aan de maximale snelheidslimiet houden (Als in, ze rijden 90 waar je 100 mag), en dan helemaal als ze vervolgens wel op de linker rijstrook gaan rijden zodat je er niet langs kan… Brrr). Het ov is bij mij ook een grote bron van frustraties, daarom ben ik ook heeeel erg blij met mijn scootertje waarmee ik nu naar werk kan!

 2. Nummer 9 Danielle… primer, hahahaha weet je waar ik dan aan denk?

  Aan een pot primer van de Praxis of zo, wat je moet gebruiken om je onderlaag goed te krijgen voor je er weer een nieuwe laag verf op smeert voor betere hechting, dat is het ook met make up natuurlijk, maar voortaan zo’n blikje kopen dan? Op ons gezicht smeren? Wedden dat het dan langer blijft zitten?

  hahahaha

  En waar erger ik mij nu aan op dit moment, mijn hoestbuien, ben er nu wel weer klaar mee 😉

  x

 3. I just want to say I’m all new to weblog and seriously enjoyed you’re page. Almost certainly I’m going to bookmark your website . You certainly have really good articles. With thanks for sharing with us your blog.

 4. Pingback: peruvian virgin hair

 5. Pingback: maccosmeticswholesalers mac makeup other brushes c 1

 6. Pingback: balenciaga city c 13

Laat mij weten wat jij vindt!