Tarwegras Challenge – Opgeven na 1 week, maar ik ga door..

brightmorningdew LIFESTYLE 30 Comments

Ik begrijp hoe tegenstrijdig deze titel moet klinken.. Maar toch is dekt deze titel de lading van deze korte update!

Lees snel verder als je mijn ervaringen wil weten met deze challenge!

Dag 1 had ik natuurlijk al stiekem een beetje met jullie besproken, ik vond de pot en nam 1 shotje.. toen bedacht ik deze challenge omdat ik of de pot leeg wilde maken of de pot een enkeltje vuilnisbelt wilde geven. De volgende ochtend won ik nog even wat informatie in over hoe andere mensen dit goedje drinken, ik kreeg de tip om dit met appelsap te doen.. Dat bleek een schot in de roos, met een beetje appelsap proef je helemaal niet meer hoe vies het eigenlijk is. De dag erna nam ik zelfs 2 shotjes, om te kijken of het voor hardlopen verschil maakte.. nou dat niet echt.. maar ik voelde mij wel energieker..! Ook werd (sorry alvast voor de TMI) mijn urine groen, ik denk dat het van het tarwegras was.. maar zeker weten doe ik dat niet meer na het doktersbezoek van gisteren.. *OOPS* nouja dat merken we snel genoeg.

De rest van de week heb ik verder 1 shotje per dag genomen. Ik nam deze gelijk s’ochtends op een lege maag 30 minuten voordat ik ging ontbijten. The interwebz had mij namelijk verteld dat dit de beste manier was om het groene goedje goed zijn werk te laten doen. Op zaterdag had ik wel meerdere dosissen bedenk ik mij nu, ik nam namelijk een groene energie (en een paddo burger,, jum!) bij de Bagels & Beans.. en daar zit ook een flinke schep tarwegras bij.

Ik voelde mij dus wel degelijk energieker.. maar had dus ook vage klachten die op kwamen zetten toen ik begon met het tarwegras. Pijn in de onderbuik en bij de flanken, ik was misselijk en rillerig.. maar dit alles hoeft natuurlijk niets met het tarwegras te maken te hebben.. en kan alles te maken hebben met de mega verwaarloosde blaasontsteking waar ik al eerder over vertelde..

Daarom heb ik besloten om voor nu even met het tarwegras te stoppen en het na China een nieuwe kans te geven. Tegen die tijd is mijn antibiotica kuur helemaal afgelopen en dan kan ik helemaal fris en fruitig aan de challenge beginnen. Voor nu is hij dus een beetje “gefaald” maar ik schuif hem door naar gelijk de maandag na China. Ik kom op zondag de 26e terug dus de challenge begint de 27e!

Iemand die dit keer wel met mij mee doet 😉 ?

 

Brightmorningdew

Comments 30

 1. I just want to mention I’m newbie to weblog and absolutely liked your web page. Very likely I’m going to bookmark your blog post . You actually have perfect well written articles. Bless you for sharing your web site.

 2. Pingback: peruvian virgin hair

 3. Pingback: roger vivier sale

 4. Pingback: parajumpers salg

 5. Pingback: cheap christian louboutin shoes

 6. Pingback: michael kors outlet online

 7. Pingback: christian louboutin outlet

 8. Pingback: ray ban sunglasses outlet

 9. Pingback: coach outlet online

 10. Pingback: michael kors outlet store

 11. Pingback: cheap jerseys online

 12. Pingback: michael kors outlet

 13. Pingback: mlb jerseys authentic

 14. Pingback: michael kors outlet online

 15. Pingback: skywalker board

 16. Pingback: mlb jerseys authentic

 17. Pingback: michael kors outlet store

 18. Pingback: cheap oakley sunglasses

 19. Pingback: cheap oakley sunglasses

 20. Pingback: cheap oakley sunglasses

 21. Pingback: michael kors handbags

 22. Pingback: nfl jerseys

 23. Pingback: michael kors handbags

 24. Pingback: mlb jerseys authentic

 25. Pingback: toms outlet store

 26. Pingback: toms outlet store

 27. Pingback: michael kors handbags outlet

 28. Pingback: michael kors outlet

 29. Pingback: air jordan 11

 30. Pingback: air huarache shoes

Laat mij weten wat jij vindt!