The Missing Seizoen 2 – De wanhoop spat van je scherm!

Brightmorningdew LIFESTYLE 1 Comment

Eerder schreef ik al over The Missing, een spannende serie over de vermissing van een jongetje in Frankrijk. Ik was toen al ontzettende fan van de serie en hoopte op een tweede seizoen… Nu is het zo ver! The Missing seizoen 2 staat op Netflix!

Bekijk hier de trailer van The Missing seizoen 2

Als je hoopte op toch een open einde van seizoen één heb je pech. Ondanks dat er wel een korte verwijzing naar het eerdere seizoen in dit seizoen zit volgt het zijn eigen vermissingsdrama. Niet erg, want het is spannend genoeg! Ik zit nu zelf pas bij aflevering 3 maar het grijpt mij weer precies zoals seizoen één dat gedaan heeft.

The Missing seizoen 2 – Het plot

In seizoen een volgde we Tom Hughes, de vader van Olivier. In seizoen twee volgen we Julie Baptiste (Ja, dé rechercheur uit seizoen één) die de halve wereld over reist om de waarheid in deze nieuwe zaak boven tafel te krijgen. Hij is op zoek naar de meisjes Sophie en Alice die in 2002 en 2003 zijn verdwenen. Waar zijn ze? En wat is er precies gebeurt? De wanhoop voert ook in dit seizoen weer de boventoon.

In de serie worden er tijdsprongen naar verschillende jaartallen gedaan. Doordat de karakters er allemaal duidelijk anders uitzien in de verschillende tijdslijnen is dit makkelijk te begrijpen en wordt het nooit verwarrend voor het verhaal. Het voegt een goed spanningselement toe om een beetje te weten wat er in de toekomst gebeurt als je ineens weer teruggegooid word naar een eerder jaartal.

Voor mij is ook dit seizoen dus weer een dikke aanrader. Heb jij nu nog helemaal niets gezien van The Missing en heb je morgen een hele luie zondag gepland? Dan weet je wat je te doen staat ;)!

Heb jij seizoen twee van the missing al gezien? Wat vond jij ervan?

 

Brightmorningdew

Comments 1

Laat mij weten wat jij vindt!