Travel | Een ABC

Brightmorningdew LIFESTYLE, TRAVEL 9 Comments

DSC02087

Aan het einde van de zomer, als iedereen al weer terug is ga ik op vakantie. Het komt steeds dichterbij en ik realiseer mij dat ik daar eigenlijk nog helemaal niets over heb verteld…

Robbert en ik waren deze zomer weer opzoek naar een leuke reis om te maken. Hoe leuk een plaatsje ook kan zijn wij zijn niet zo goed in het stilzitten op een plek. Wij houden ervan om meer plekken te bekijken en meerdere dingen te ondernemen, zo voelt het namelijk alsof je langer weg bent ;)!

In 2011 deden wij een road-trip door Noord-Amerika, in 2013 gingen wij op reis door China en vorig jaar deden we een road-trip naar Kroatïe. Ondanks dat we in Europa echt nog niet uitgekeken waren zijn wij beide wel echt toe aan een klein beetje zon & strand en de landen die wij nog niet gezien hebben in Europa hebben dat nou niet direct te bieden. We gingen dus op zoek naar iets anders, naar een reis waarbij we wel meerdere plekken kunnen zien maar waar wij ook konden genieten van lekker luieren aan het strand.

Een ABC’tje it is! En nu hoor ik je denken… wat de F is een ABC’tje? Nou dat is dus op vakantie gaan naar Aruba, Bonaire én Curaçao. We zijn beide nog nooit op een van de eilanden geweest en aangezien we niet konden kiezen zijn we maar voor alle drie gegaan ;)! Ik tel de dagen al sinds juni af maar het begint nu toch wel écht heel dichtbij te komen!

Wat wij willen gaan doen daar op die eilanden? Nou vooral heel veel snorkelen! We hebben namelijk gehoord dat je dat daar het aller beste kan doen. Daarnaast is de voorpret ook al begonnen door te kijken naar de vakantie vlogs van andere mensen die ook op deze eilanden zijn geweest en andere leuke video’s op youtube.

Ben je nou zelf op een van deze eilanden geweest en heb je nog leuke tips voor ons? Laat het mij dan zeker even weten via de comments of via een mail :)!

Zijn jullie nog op vakantie geweest dit jaar?

Liefs,

Daniëlle

Brightmorningdew

Comments 9

 1. Oh wauw, ik ben niet snel jaloers, eigenlijk nooit, maar nu lichtelijk wel, hahahaha
  Droomwens van mij ook en wat dat snorkelen betreft, dat dacht ik ook altijd, maar is het niet ook zo, dat je in sommige gebieden van Australië ook heel goed terecht kunt? of is dat dan weer meer duiken, kan mij nog herinneren dat Floortje Dessing volgens mij, bij zo’n eilandengroep in de jellyfish zee aan het snorkelen was… lijkt me ook gaaf 😉

  Maar daar moet ook prachtig zijn en ja, ooit als het kan, wil ik er zeker heen, alle drie dan ook 😀

  X

  1. Post
   Author

   Ja ij Australië schijnt t ook echt prachtig te zijn! Maar dat is nog wel nog verder weg.. wil ik ooit wel heen hoor. . Maar dan moet ik nog even door sparen haha! Heb er wel familie wonen dus ik kan er weer besparen op verblijfskosten

  1. Post
   Author
 2. I just want to tell you that I am just all new to blogging and site-building and honestly loved your blog site. Probably I’m likely to bookmark your blog . You amazingly come with terrific articles and reviews. With thanks for sharing your blog site.

 3. Pingback: peruvian virgin hair

Laat mij weten wat jij vindt!