VIDEO | Mijn favoriete schoenen

Brightmorningdew LIFESTYLE 8 Comments

Vandaag deelt deze sneaker-freak haar favoriete schoenen met jullie! Ik hoop dat jullie het leuk vinden om naar te kijken!

Brightmorningdew

Comments 8

 1. Ontzettend leuk om te zien, ik heb maar 1 paar gympen, ja gympen noem ik ze nog, ze zijn van K-swiss of zo, ik weet nog dat dochter stijl achterover sloeg toen ik ermee thuis kwam, wit zijn ze, met lichtblauwe streepjes en het zijn tennisschoenen, wist ik niet eens.

  Ik gebruik ze dan ook alleen voor fysiotherapie of als ik weet dat ik echt de natuur in ga. Anders draag ik nooit gympen of sneakers.

  X

  1. Post
   Author

   Ik had jou inderdaad ook niet ingeschat als een sneaker type! Ik geloof dat je best houd van klassieke kleding en schoenen?

 2. Wat leuk om te zien! Ik was nooit zo’n sneakermeisje, maar heb er nu ook een paar en ben er heel blij mee (loopt soms ook een stuk makkelijker in bepaalde stenen).

  1. Post
   Author
 3. Ik vind de rode Nike sneakers heel cool en ook de zwarte. Leuke sneakers en leuke video. Je hebt prachtig haar en een heel mooi lakje op je nagels.

  1. Post
   Author
 4. I simply want to say I am all new to weblog and absolutely loved your web blog. Likely I’m likely to bookmark your website . You certainly have tremendous writings. Thanks a lot for revealing your blog site.

Laat mij weten wat jij vindt!