Een weekendje weg met bodieboost

Brightmorningdew LIFESTYLE 1 Comment

Zoals jullie al op mijn Instagram konden zien was ik afgelopen weekend een weekendje weg met vriendinnen.

Oh enne die pakjes van de eerste foto waren natuurlijk in thema 😉, dit is niet onze dagelijkse look. Goed in deze blogpost wil ik het niet over kleding hebben, maar over bodieboost tijdens een weekendje weg. Ik vertelde kortgeleden dat ik weer was begonnen en weekendjes zoals dit zijn dan altijd een beetje lastig.

Daar gaan we weeeeerrr 💃#belgie #vriendinnen #vriendinnenweekend

A post shared by Danielle Tertaas (@bmd_danielle) on

Lees ook: afvallen voor de bruiloft met bodieboost

Bodieboost tijdens een weekendje weg

De regels hield ik simpel, ik had de week van tevoren geen jokers genomen en ik zou de glazen alcohol nu ook omruilen voor jokers. Ik had er dus in totaal vier en light frisdrank zag ik dit weekend ook even door de vingers. Dit is voor mij een simpele manier, normaal gebruik ik de alcoholjokers helemaal niet dus voor een keertje moest het best op deze manier kunnen.

Het weekendje zelf ging eigenlijk helemaal goed. Zo zei ik ja tegen frietjes, een ijsje en Mc Donalds maar kon ik chips en broodjes knakworst prima afslaan. Ik heb misschien 1 á 2 boterhammen extra gegeten maar ook hier zag ik niet echt problemen. Die kwamen pas na het weekend…

Als iemand mij zoekt… 🙋‍♀️ #vriendinnen #vriendinnenweekend

A post shared by Danielle Tertaas (@bmd_danielle) on

“Na het weekend?!” juistem, ná het weekend. Niet op de weegschaal hoor, die gaf ondanks het zondigen een nette -0,2 kilo aan. Nee het probleem zit in deze week. Het is alsof alle remmen weer even los zijn door dat weekend. De cola light blijft niet in de koelkast en ook zijn er nu al 2,5 joker doorheen… OEPS! Nu ken ik dit “probleem” en ik weet dat het met een paar dagen weer uit mijn systeem is. Maar toch jammer dat ik zelfs met een vrij programma als bodieboost deze alles-of-niets-mentaliteit nog niet helemaal de baas ben.

Gelukkig heb ik het calorieën tellen wel al helemaal losgelaten. Nu de teugels de rest van deze week weer wat strakker en wie weet valt het maandag allemaal mee op de weegschaal.

Hebben jullie na een vakantie of weekend weg ook altijd moeite om weer in het gezond-eten-ritme te komen?

 

Foto: Pexels

Brightmorningdew
Dit vind je misschien ook leuk om te lezen

Comments 1

  1. LOL, meestal eet ik in de vakantie 10X beter dan dat ik thuis ben, dus draai het om voor mij 😉

    Komt ook omdat ik dan nog meer actief ben en dan al start met een ontbijt, ergens lunch, meer water drink onderweg ook, en bla… en dan eet ik ook gewoon alle tussendoortjes, aan de Costa Brava, verloor ik maar liefst 10 kilo in 15 dagen tijd, hahahaha

    X

Laat mij weten wat jij vindt!