Weekly Update

Brightmorningdew LIFESTYLE 10 Comments

Weekly Update

Er is weer een week voorbij en zoals ik had beloofd is er weer een weekly-update! Dit keer nog even zonder foto’s (mijn telefoon liet het afweten) maar met wat leuke nieuwtjes.

Sport

Zoals ik eerder al schreef pakte ik deze week het hardlopen weer op. Dinsdag liep ik de eerste training van mijn opbouwschema. Dat eerste rondje ging eigenlijk als van ouds, het voelde alsof ik totaal geen hardloop pauze had gehouden. Na 3,5 kilometer langs de Amstel had ik eigenlijk nog over maar ik besloot verstandig te doen en gewoon de training te stoppen. Dit bleek zondag een juiste beslissing. Zondag liep ik namelijk mijn tweede rondje van de week en ik was (misschien ook door een drukke zaterdag) nog niet geheel hersteld. Mijn hartslag was vanaf het begin af aan al redelijk hoog en mijn benen werden na een kilometer al ontzettend zwaar.. mentaal was dit rondje daardoor dus extra zwaar. Uiteindelijk ben ik na twee kilometer even gaan lopen om mezelf te herpakken. Het voelt gek om ineens weer zo’n moeite te hebben met korte afstanden maar ik weet dat dit gewoon een kwestie is van opbouwen.

Ik heb in elk geval braaf mij aan mijn schema gehouden, ik ben trots op mijzelf!

Blog

#letsgetreal
Dit was voor mij toch wel dé week van de #letsgetreal video. Ik vond het een van de spannendste dingen die ik ooit met jullie heb gedeeld maar de reacties waren hartverwarmend. Veel lieve comments en mails heb ik gehad met lieve en inspirerende verhalen van andere bezoekers. Ik wil iedereen daar heel erg voor bedanken.. ik had niet verwacht zoveel los te maken!

Voor iedereen die de video nog niet gezien heeft, je kunt hem hier onder bekijken.

Wehkamp
Wellicht hebben jullie al de actie gezien voor de “Next style vlogger” van de Wehkamp? Na er met veel mensen over te hebben gekletst heb ik besloten een gokje te wagen! Zondag ben ik dan ook met Robbert in de weer geweest om een leuke aanmeldingsvideo te maken! Zoals ik al eerder met Morgaine in de comments had besproken vind ik het maken van video’s en het editten zo leuk dat ik daarom heb besloten om te kijken hoe ver ik kom in deze wedstrijd. Duimen jullie voor mij?

De beelden zijn klaar ik moet alleen nog een paar kleine dingen editten en dan kan ik hem uploaden! Morgen komt de video samen met een klein begeleidend artikel online, stay tuned dus!

En toen zat de week er weer op! Helaas is de weersvoorspelling voor de komende week niet heel denderend dus ik ben benieuwd of de vakantie kater nu echt door gaat zetten.

Hoe was jullie week?

Liefs,

Daniëlle

Brightmorningdew

Comments 10

 1. Wat leuk dat je ook terug bent beginnen lopen! Ik ben vorige week ook opnieuw gestart, met 3 en 5 km, en ik heb nu m’n lichaam toch twee dagen rust gegeven. Het was nodig haha.

 2. Wat gaaf dat je meedoet met de “Next style vlogger” van Wehkamp!

  Ik vind jouw invulling van #letsgetreal heel dapper en knap.

  Knap dat je je aan je schema hebt gehouden Danielle! Hopelijk blijft het in ieder geval droog deze week.

 3. Ik snap heel goed hoe moeilijk het is om je aan je trainingen te houden en niet te lang te lopen. Ik heb een blessure op dit moment en ik kan helemaal niet hardlopen. Verschrikkelijk vind ik dat. Tof dat je meedoet aan de vlogger wedstrijd van Wehkamp. Veel succes!

 4. Oh wat super. ik ben ontzettend benieuwd en ook mooi om te lezen dat je nu al zoveel mensen bereikt hebt ook, die jou mailen, dat is waar je het voor doet, en Nesrin ook natuurlijk!

  Ik wacht rustig af en zodra het er staat ga ik kijken en als het kan, ook stemmen, al op voorhand 😉

  X

 5. Aaah wauw wat supertof dat je met de wedstrijd mee gaat doen en natuurlijk ga ik voor je stemmen <3 Ik had je filmpje nog niet gezien (super afwezig geweest vorige week) maar wat mooi zeg meis! Ik denk dat je met dit filmpje echt heel veel mensen kunt helpen en inspireren. Topper!

 6. Oeh ik ben benieuwd naar je video! Heel leuk dat je er aan mee gaat doen 🙂

  En raar is dat toch met hardlopen he, dat het de ene keer als vanzelf gaat en de keer erop na 500 meter alweer je tong op je hielen hangt (zo gaat die uitspraak toch?)

Laat mij weten wat jij vindt!