Youtube – My Youtube picks week 38

brightmorningdew LIFESTYLE 1 Comment

Ik kijk bijna nooit tv, vertel ik altijd enigszins trots op feesten en partijen.. wat men niet weet is dat Youtube mijn tv is ;-)! Daarom hier een item met mijn favoriete afleveringen/docu’s/ fanvideo’s/ vlogs en andere onzin op Youtube..

wat keek ik deze week?

Vlogger Monica Geuze

Ok, het is wel echt op verveelde momenten.. maar ik vind het heerlijk om s’ochtends naar het simpele en grappige leven van Monica Geuze te kijken. Dit meisje is geloof ik pas 19 en laat in korte en chaotische vlogs het leventje van haar en haar huisgenote(s) zien.. You either love it or hate it! Ohja heb ik al verteld dat ze ook echt super knap is?

JaYoe Traveloge – De man die een wereldreis op een fiets aan het maken is

Ok, eerlijk is eerlijk.. ik vond Matt niet toevallig. Matt is namelijk een kennis van mij uit de tijd dat ik zelf nog in Ningbo (China) Woonde. Hij was toen volop bezig met de voorbereidingen van zijn wereldreis. Of hij het gaat halen? geen idee maar hij maakt er in ieder geval een leuk avontuur van en ik vind iedere “travelogue aflevering” weer leuk om te kijken (en niet alleen omdat ik Matt ken). Ik link even de eerste aflevering (de intro) en dan kunnen jullie zelf beslissen

Heavy

Heavy is een soort van Obese, ik vind programma’s en docu’s over voeding en de voeding van andere mensen altijd mega interessant. Mijn vriend vind dat ik obsessed ben met “fatties” zoals hij dat dan noemt maar het is meer dan dat. Ik vind voeding. voedingspatronen en wat voeding doet met je lijf gewoon erg interessant. Heavy volgt dus iedere aflevering 2 mensen die gaan afvallen, het is erg Amerikaans maar daardoor echt niet minder leuk! Fan van obese? Dan moet je Heavy ook zeker proberen!

Hebben jullie nog leuke Youtube tips? Deel ze bij de comments!

Brightmorningdew

Comments 1

Laat mij weten wat jij vindt!